• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şanlıurfa da kadin doğumcu

İmran Hanım ın gebe takibindeyim. Sayılan isimlerin hepside urfa da isim yapmış belirli bir hasta kapasitesine sahip doktorları. Kadir Bey de öyle Gülnur Hanım da Mehmet Bey de. Bir iki kişi daha var. Ben klinikten ziyade hastanenin daha temiz olduğunu düşünüyorum. Evet İmran Hanım yoğun ama diğerleri de farksız değil. Randevu ile giderseniz hiç beklemeden sıranızda içeri girersiniz. 19. Haftada ayrıntılı ultrason için kadir bey in kliniğine gittim Şinasi Bey ile aynı yerdeler ve ortak sanırım hareket ediyorlar. Lavabo iğrenciti benden önce çıkan kadının afedersiniz kanı yerdeydi. O güne kadar acaba mı diye şüphem vardı o görüntü sonrası iyiki dedim . Urfalı değilim kimseyi küçümseme gibi bir derdim yok ama Kadir Bey in hasta profili memur + yerli (eyyübiye tarafındanda hastası var). İmran Hanım ın yüzde 90 memur ve yerli olarakta var ama lavabo da kan pıhtısı bırakacak kadar eğitimsiz hastası çok yok. Ben memnunum birkaç haftaya doğumum olacak inşallah. Ben İmran Hanım ın en çok sakinliğini sevdim ben çabuk panik olan biriyim sakinliği banada geçti 😅
Cok iyiymis tavsiyeniz için tsk ederim dr mehmet ten hiç ama hiç memnun kalmadım. Diğerlerine daha gidemedim 😊 imran hanımla bi görüşeyim şu ortalık bi düzelince

Ben iyi bi tane buldum ama fiyat olarak çok yüksek eğer sıkıntılarınız varsa prof. Muhammet erdal sak varmış özel muayenesi var ne kadar bilmiyorum fiyatı. hala doktor araştırma asamasindayim 😊 imran hanımı çok duydum birde.
Galiba academia da fatme çetin Pelit hanım a gidicem hem muayene ücreti uygun hem kendisi iyi doktor duyduğum kadarıyla da memnunlar bakalım daha gebe değilim gerçi inşallah olursam🙏😁

Back