Sanki tüm kapılar kapanıyor 😔🥺

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
Merhabalar, ben ekim ayında evlendim. İs yerinde yaşadığım sorunlar yüzünden evlenir evlenmez isten ayrıldım. Hemen iş bulurum sanıyordum. Ancak o kadar zaman geçti nereye başvursam olumsuz oluyo çalışmayı düsünmediğim alanlara bile başvurdum onlar bile geri dönmedi. Sanki tüm kapılar bi anda kapandı. Bir yandan da çocuk fikrimiz vardı. En azından 6 7 ay birikim yapıp öyle yaparız diye düşünüyordum. E haliyle o da askıya alındı. Ne yapacağımı bilemiyorum

Sabredin. Kolay değil tabiki.evde depresyona girmeyin. Ücretsiz kurslar var, kitaplar alın.

Ah kuzum bende aynı durumdayım gelin geldiğim şehirde mesleğimi icra edecek iş yok, cocuğumuzda olmuyor birde ekstra sıkıntılar bilmiyorum nasıl baş edeceğim, tek çare bol bol dua etmek ibadete yönelmek olarak görüyorum ben

Canım benim gercekten ne yapacağımı şaşırdm . Çocuk icin de birikim lazm yoksa eşim çok istiyo

Keşke iş bulmadan çıkmasaydınız. Bir ik cı olarak söylüyorum ki maalesef ekonomik kriz dolayısıyla pek çok yerde işe alımlar durdu ya da o kadar çok talep var ki komik ücretlerle çalışacak sürüyle insan var. Haliyle işverenler de bundan faydalanıyor.

keşke acele etmeseymissiniz. bence biraz daha basvurun ama eger is bulamazsaniz hamile kalin, hem cocuk aradan ciksin hem de sgktan dogum parasi alabilin.

keşke acele etmeseymissiniz. bence biraz daha basvurun ama eger is bulamazsaniz hamile kalin, hem cocuk aradan ciksin hem de sgktan dogum parasi alabilin.
Benim düsüncem de biraz o yönde zaten 29 yaşındaym. Sgk komik bir rakam veriyo galiba dimi doğum parası olarak

Ben de krizin bu kadar büyük oldugunun farkında değildim ki

Şu an hiç bir işveren için alanınız çok özel değilse yada özel bir yeteneginiz yoksa tercih edilmezsiniz.
Yeni evli, muhtemelen ise girip, iş öğrendikten 6 ay sonra gebe.
Gebeliğin en az 4te biri izinli.
Işten çıkarsan cikaramazsin,
Tutsan, birini daha almak zorundasın.
Zor donemdesiniz.
Geçmiş olsun.

Gercekten tam anlamıyla öyle nasıl atlatıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…