E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Kusura bakma yaaaa. Sanada kızdım.. Çocuğun olacak, fazladan dünya kadar masrafa gireceksin... Tüm elindeki parayı göndermişsin... Eşin de işsiz...
Ev eşyalarını satmışsın, her şeyini göndermişsin...
Sen safmısın yaaaa.... Alınma ne olur ama niye kendini enayi gibi kullandırıyorsun....
öncelikle hayırlı sağlıklı sığhatli doğumlar diliyorum bebişinle sana.Durumunuzu ailene anlatmıyormusun? anlatıyonda onlar mı anlamıyor,malesef insanlarımız yurt dışında yaşayanları çook kazanıyor zannediyor,çocuklarını yurtdışına göndermek,gelin vermek istiyorlar bi çoğuda aileniz gibi; gitsinde bizide kurtarsın ümidindeler maalesef.İmkanınız oldğu sürece ailenize sizde yardım etmek istersiniz mutlaka ama kazancınız size anca yetiyorsa göndermemelisiniz sizinde çocuklarınız var sorumlu olduğunuz.Yukarıda yazdığınız cümlenizi(renkli olan) onaylamıyorum arkadaşım, onları değil önce kendi yavrularınızı düşünmenizi tavsiye ederim.artık ailenize anlatın durumunuzu size güvenerek borç yapmasınlar.......sizin evinizde LCD tv niz var mı?[/B]
aptallik bende iste gülsemincimklava:
ozamanlari sormuslardi devamli cocuk parasini anacim bunlarin herseyden haberi var
bende toplu gelicek diyince geldigi zaman istenildi ,borclari var diye hayir benim ihtiyacim varda diyemedim kendimden cok onlari düsündüm ... hata etmisim
açıkcası yazdıklarına şaşırdım.yani almanya gibi bir yerde nasıl oluyor da bu kadar ser sefil oluyorsunuz?yanlış anlama yalan söylüyorsun demiyorum yani bizler yurtdışında yaşan insanların genelde çok iyi şartlarda yaşadıklarını düşünürüz de ondan yani..
ailen de ayıp etmiş ve sanırım onlarda benim gibi düşünüyor..herkesin eline iyi kötü para geçiyormuş..buna rapmen nasıl geçinemiyorlar ki..acaba sen yakınsan onlar ne der
hepinize teker teker cevap yazamiyorum kizlar kasiklarim agriyor bebis bi gelse bana asil o moral olucak :ecrin_bebek:
en son iste bundan 6-7 ay önce kiyafetlerimi göndermistim ama yakinmalarindan istediklerinin farkindayim simdi cocuk parasi gelicek ama bu defa toplu almicam anca yetiiyor falan dicem artik ....yada yakindiklari zaman bende ayni sekilde evet bu zamanda eksikler bitmiyor benimde cok borcum var diye yakincam
yalanda degil yani
öncelikle kardeşlerine çok kızdım hadi annen kadın başına gençlerin isteklerini karşılamaktan bunaldı diyelim kardeşler neden böyle davranıyor.kardeş bu ya resmen seni kullanıyolar kendini sömürülüyor hissetmen çok doğal yani çünki öyle
acaba gurur yapıp kendi durumunu çok mu iyi gösteriyosun onlarda sürekli istiyor
bence gurur yapmayı bırak ve annene zor durumda olduğunu paraya ihtiyacın olduğunu söyle
onlarda yanına gelmek istiyormuş malesef bu artık eskisi gibi kolay değil almanca bilmek şart eskisi gibi konsolosluk iki üç kelime bilene vize vermiyor o yönden için rahat olsun. bilmem kaç saat türkiyede ders alıp konsolosluk sınavlarına öle girebiliyosun. almanyaya gidince aynı şekilde sınavlar yapılıyor . arkadaşım evli olduğu halde 2 senedir uğraşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?