• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki herkes beni yargiliyor

dilek_se

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
9
0
6
34
Isparta
Merhaba
25 yasinda meslek sahibi bir insanim. Insanlarla iletisim kurarken cok zorlaniyorum. Sanki herkes her konusmamamda beni yargiliyor veya kiniyor. Bu yuzden tutuk ve cekingen bir yapim var. Benim gibi olanlar varsa nasil mucadele ettiklerini yazabilirler mi

Ablacım neden çekiniyorsun ki bu kadar? Bunların hepsi çekingenlikten oluyordur muhtemelen. Çekinme, kendine güvnirsen herşey hallolacaktır.

Merhaba
25 yasinda meslek sahibi bir insanim. Insanlarla iletisim kurarken cok zorlaniyorum. Sanki herkes her konusmamamda beni yargiliyor veya kiniyor. Bu yuzden tutuk ve cekingen bir yapim var. Benim gibi olanlar varsa nasil mucadele ettiklerini yazabilirler mi

inanır mısın çalıştığım zaman cümle bile kuramadığım zamanlar oluyoduu. konuşurken kendini belki ifade edemeyen ama yazıda klasiklikten uzak daha güzel ifade edebiliyorum kendimi. özgür hissediyorum. altlık üstülük ilişkisi olmuyor. ama sonradan farkettim ki yöneticilerim bana mantıksız bişi yaptırırken bunun saçma olduğunu anlatabilmek için,onlara kabul ettirmenin yolunu ararken. onların anlayacağı şekilde anlatmaya çalışırken bocalamışım hep :) yani sorun onların egolarında hep ben biliyorum zırvaları

Cok tesekkur ederim yorunmlariniz icin. Bilmiyorum cocukluktan beri cekingendim . Hep sessiz kenarda kalmayi tercih edenlerden. Isim geregi de surekli telefonla konusan biriyim bu konuda rahatim.Ama konu dediginiz gibi alt ust iliskileriyle ilgiliyse o an bir paniktir basliyor. Kuracagim cumleler beynimde buyuyor karisiyor. Is arkadaslarimdan rahat takilanlara cok imreniyorum dogrusu.

aynı sorun bendede var sosyal fobiyim aynen benimde işim geregi hep telefonda konusmam gerekiyo telefonlar hiç çalmasın istiyorum çok kasıp sıkıyorum kendimi biriyle konusmak yada soru sormak için kırk defa düşünüyorum kendimi ifade edemiyorum napcam bilmiyorum çok zoruma gidiyo böyle yasamak :50:

Back