sanki birine silikon konmamış

t.t.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
74
0
merhaba naci bey ben martta göğüs dikleştirme ameliyatı oldum doktorum göğüs dokum az olduğu için silikon koymamızın iyi olacağını söyledi 2 göğsüme de 150cc silikon koydu. ameliyattan çıktım ama sağ göğsüm hep daha sert ve daha büyük gibi geliyodu ödemler geçecek düzelicek diye avuttum kendimi. doktoruma soruyorum zaten ameliyattan önce korkunç bir asimetri vardı göğsünde diyo o zamana kadar asimetriden hiç sözedilmemişti üstelik. madem asimetri vardı neden birine daha büyük bi silikon koymadı onu da anlamış diilim. kontrollere gidiyorum 2 saat sıra bekliyorum açıyo bakıyo yolluyo masaj fln da önermedi. artık gitmiyorum ben de. şu anda göğüslerimden birinin içi sert sanki silikonu hissediyorum öbürü yumuşak sanki silikon yok içinde bunun sebebi ne olabilir acaba sağ kolumu çok daha fazla kullandıgım için mi kaslarım sertleşti sağ göğsümü ondan mı daha sert hissediyorum? bi de masaj fln gerekir mi sizce bir de ben gece yatarken sütyen takmıyorum rahatsız ediyo die. göğsümde deformasyon yaratır mı? lütfen bu sorularımı yanıtlayın çok teşekkür ederim.

Merhaba,

Sert olan memenizde kapsül kontraktürü gelişmiş olabilir. Bu konu ile ilgili bir plastik cerraha muayene olarak net bir bilgi alabilirsiniz. Meme dikleştirmede asimetrilerde mümkün olduğunca düzeltilmeye çalışır. Fakat hiçbir zaman tamamen simetrik hale gelmez. Bunu operasyon öncesi çekilmiş ise fotoğraflarınızda görebilirsiniz. Ben aynı anda hem dikleştirme hem de protez ameliyatı önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…