Ah kızlar moralim nasıl bozuk anlatamam.Sabahtan beri salakliğıma ağlıyorum..Bugün direksiyon sınavımın başladığı andan itibaren Paralel Park , L Park , Ani fren ,Yokuş Kalkış,Geri geri 25mt gitme ,sinyaller, dönüşler ,Hepsi mükemmel geçti.Parkur bitti ve Tam başlangıç noktasına ulaşmaya az bir zaman kala yanimdaki komisyon "Evet hanimefendi sınavimız bitmek üzere nasıl geçti sizce" dedi..Bende heyecandan bu soğuk havada zaten totomdan ter akıyordu gerginlikten "Siz bilirsiniz Hocam"dedim..Ne diyim yani..Komisyonda ; "Bence ehliyet almayı hak kazandiniz gibi gözüküyor ama başlama noktasına kadar gidelim bakalim "dedi.Ve bennn ..Salakk ben en son yaptiğimız L parktan sonra sağ aynamı düzeltmeyi unutmuşum..Sınav bitiş yeri olan ana cadde üzerindeki tali yola girmem gerekiyordu ..Ben ana caddeden tam sağa sinyal verip sağ sokağa girip sınavı biterecekken tam birde baktim ki aynayı düzeltmemişimNutkum tutuldu o anda...Sağ Ayna tamamen lastiklere bakıyordu..O şekilde arkayı göremeyip sağa geçemeyeceğim için durdum Ve sınavı bitirmeme saniyeler kala herşey bitti..Unutkanlığım yüzünden bütün emeklerim boşa gitti.Ve beni çalıştıran hocam komisyon bile şok oldu..Ben zaten eridim resmen...Sınava gireceklere ibretlik olsun bu olay..Şanssızlık mı?Salaklık mı?Anlayamadım.Tam sınavın bittiği yere girecekken sınavdan da kalınıyormuş bunuda gördük !.2 hafta sonra tekrar 2.sınav olacak..İnşallah aynamı düzeltmeyi unutmamBana dua edin ne olur..Tüm sınava gireceklere de İyi Şanslar dilerim..
Merhabalarr.Sınava gireceklere moral olsun diye tekrar yazmak istedim..Aradan 22 gün geçti Bugün 2. Sınava girdim ve sıfır hata ile geçtim Şükürler olsun.Sınavı geçebilmenin tek yolu heyecanınızi kontrol altinda tutmak.Sakin olmak..Bu gerçekten çok önemli.Stres insana bildiğinide unutturuyor.Sınava girecek herkese başarılar diliyorum.
Merhabalarr.Sınava gireceklere moral olsun diye tekrar yazmak istedim..Aradan 22 gün geçti Bugün 2. Sınava girdim ve sıfır hata ile geçtim Şükürler olsun.Sınavı geçebilmenin tek yolu heyecanınızi kontrol altinda tutmak.Sakin olmak..Bu gerçekten çok önemli.Stres insana bildiğinide unutturuyor.Sınava girecek herkese başarılar diliyorum.
Son düzenleme: