Sanırım yanlızım...

ElaynaElif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
57
0
36
Bursa
Merhaba arkadaşlar son 2 senedir üstümde dolaşan kara bulutlara dayanamıyorum artık geçen yaz herşey öyle güzeldi ki deliler gibi aşık olduğum biri vardı sırf onun için okumaktan vazgeçip formalite icabı össye giricektim sonra onun için ailemi karşıma alıcaktım bu kadar aşıktım yani! eğer ilişkimiz devam etseydi bu yaz evlenicektik planlarımız bu doğrultudaydı. Başlarda bi heycanla anneme söyledim ama annem hiç beklemediğim bi tepki verdi Allahın kasabına gidip çile mi çekiceksin bu yaşında dedi ayrıca onun ailesi hiç iyi değil seni ezerler ben onları tanımıyorum mu sanki dedi her neyse ben öyle koymuştum ki kafama annemi falan takmadım ilişkimizi sürdürmeye devam ettim her şey çok güzldi hiç mutlu olmadığm kdr mutluydum ta ki En yakın arkadaşımı ve beni liseden beri beni seven bende yeri çok ayrı olan arkadaşımı trafik kazasnda kaybedinceye kadar 12 eylül gecesi dayımlardan gelmiştik saat 11 gibi sevgilim müsaitmisin arycm dedi hiç öyle pat diye arym mı demezdi şaşırdım ara tabi ki dedim aradı ve arkdşlrmn kaza yaptığını söyledi bende ilk olarak en yakın arkadaşımı sordum tabi yaşıyor dimi dedim Elif... dedi bende yapma nolursun dedim ikiside ölmüşler dedi o an sanki dünya başıma yıkıldı. sabaha kadar uyumadım onada uyuma nolursun beni yanlız bırakma dedim sabah işe gidiceği halde uyumadı her dk naslsn diye sordu. neyse sabah arkdşlrmn cenazesine gittim tabiki annemle birlikte sağolsun bunada bişey demedi. git tabiki dedi. ama gel gelelim ki aradan 2 gün geçti beyimiz eteğindeki taşları dökmeye başladı neymiş efendim ben niye bu kdr üzülmüşüm. bi şok oldum ztn sen ne diyorsun dedim? neymiş ben o arkadaşımı sevmesem(duygusal anlamda) bu kdr üzülmezmişim herşeyi geçtim en yakın arkdşm olmasa bile yinede üzülürdüm insan canı bu ya o dk anladm ki çok taş kalpli biri. neymiş efendim en fazla bir gün üzülünürmüş bu neymiş. adeta soğudum nefret ettim ondan. zaten bi ay sonrada ne o bana nede ben ona tahammül edebldm ayrldk ee haliyle ünvrste snvnda kazanamyp 3. seneye kaldım o kazadan sonra resmen hayatım tersine döndü herşey berbat herşey kötüve ben bunun tek bi sebebi oldğnu düşünyrm ölen liseden beri beni seven biri var demiştim ya bence bu yaşadıklarımın hepsi ona yaşattıklarımın bedeli o ben onun gözünün önünde başkalaryla çıktım o benm gözümün içine bakıp ağlarken ben ona başkasını sevyrm dedim ve sonrada o öldü.. şaka gibi sanki bunların hepsi birer imtihan. güya ölmeden bi kaç gün önce ortak bi arkadaşmza ben artk Elifi sevmyrm demiş ama ben inanmyrm eğer beni sevmeyerk gitmiş olsydı bu dünyadan ben onu görmezdim rüyalarmda hep onu yanımda hissetmezdim belki beni anlamıycaksınız ama çok farklı bir duygu bu sanki en kötü anımda o yanımda durup bnm desteğim oluyr sanki bazen onu görüyrm onu hissediyorum bu hem gzl hemde kötü birşey.. en son erkek arkdşmdan ayrldğmdan beri hayatıma kimse girmedi girmesinide istiyormym orasıda birz şüpheli ztn. Ailevi meselelerden hiç hiç bahsetmyrm.. 3. sene tekrr ünvrste snvna hazrlnmkta insanı ayrıyetten yıpratyr ne diyim Allah bana sabır versin.. Kafanızı şişirdiysem şimdiden özür dilerim arkadaşlar...

canım üzülme, takma kafana...böyle demek kolay, bunu yapmak zor biliyorum ama yine de denemelisin. insan çoğu zaman yanılmaz hislerinde; ama bence senin şu an tek düşnmen gereken kendi hayatın. kimseye güvenme derim ben.

canım üzülme, takma kafana...böyle demek kolay, bunu yapmak zor biliyorum ama yine de denemelisin. insan çoğu zaman yanılmaz hislerinde; ama bence senin şu an tek düşnmen gereken kendi hayatın. kimseye güvenme derim ben.

Bu yaşadıklarım bana hiç kimseye güvenmemeyi öğretti zaten cnm annen baban bile gerektiğinde yanında değil bende bu yüzden tek başıma bir şeyleri başarabilmeyi öğrendim daha şimdiden.. vakit ayırıp cvp yazdığn için sağol bu bile benim için önemli bir şey:)

okuyunca ben bile üzüldüm ölen kişiler için tanımasanda insan yani genç yaşta olmasıda çok üzücü
sende pes etme bencee hayatını kimseye göre yönlerdirmee
ve kimseye güvenmee bak sonunaa kimse senden ailenden önemli olamaz
allah sabır ve kolaylık versin sana:16:

okuyunca ben bile üzüldüm ölen kişiler için tanımasanda insan yani genç yaşta olmasıda çok üzücü
sende pes etme bencee hayatını kimseye göre yönlerdirmee
ve kimseye güvenmee bak sonunaa kimse senden ailenden önemli olamaz
allah sabır ve kolaylık versin sana:16:

Tavsiyelerin için teşekkürler tatlım. Rabbim onları yerinde dinlendirir inş.

Back