- 9 Ağustos 2021
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Poliyanna1
Merhabalar. Ben 19 yaşındayım ve nişanlıyım şu an. Nişanlımla bir birliktelik yaşadık ve kanamam oldu. Normalden daha çok yandı canım ve devam edemedim. Nişanlım da anlayışla karşıladı fazla üstelemedi. Üstünden biraz zaman geçti ve yeniden denedik ama ben yapamadım aşırı canım acıdı ve kanamam oldu biraz. Biraz fazla kanayınca daha çok korktum. Ön sevişmede hiçbir sıkıntım yokken iş birleşmeye gelince geriliyorum ve korkuyorum. İstemsiz kendimi sıkıyorum sanırım. İçime girdiği anda kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum falan olmuyor yani. Daha sadece 3-4 kere deneyebildik. Ben vajinismus olabileceğimi düşünüyorum. Doktora gitmek istiyorum ama evli olmayanlara bakılmıyor diye duydum bu bana çok saçma geldi ama bilmiyorum. Biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de sizce daha doktora gitmek için erken mi biraz daha mı denemeliyiz? Alkol al rahatlarsın diyeni var, uyuşturucu kremle alışırsın diyeni var yani ne yapsam bilemedim. İlerde büyük bir sorun olur diye de korkuyorum. Ama bir yandan da kendi kendimi korkutmuş olabilirim diyorum yani vajinismus da olmayabilir bu benim internetten okuduklarımla kendi düşüncem. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.