- 29 Temmuz 2010
- 276
- 140
- 303
22 Yaşında üniversite mezunuyum. Yaklaşık 10 yıldır kendi kendimle konuşuyorum . Bazen saatlerce . Bana göre anormal değil ama başkası görse deli der
. Bu arada bayaa asosyalimdir. Pek arkadaşım yok. Sosyal medyada aktif , gerçek hayatta ölü gibiyim. Özgüvenim Sıfır , kendimi beğenmiyorum bu Yüzden parayı bulsam direk estetik ameliyatlar geçiririm. aslında güzelim herkes öyle Söyler 1.66 boy 57 kilo hafif sarışınım vs . Ama aşırı bi Özgüven kaybı var. Bu da sanırım aile bağlarının kopuk olmasından dolayı . Erkek arkadasım hiç olmadı . Ben istemedim. Halbuki bayaa çok talibim oldu. Ama kimseye güvenmiyorum . Gelecek kaygım çok . Babam sürekli bnm bi b.k olmayacağımı söyler.( babam biraz dengesizdir) bu da beni çok üzüyor . Kısacası Hayatım berbat. Ailemi hiç anlatmıyorum zaten . Küçüklükten beri hep dayak yerim , halen de öyle. Dışardan beni Görenler 'aa ne kadar şanşlısın villada yaşıyorsun , yurtdışında okudun' fln der halbuki gelin bide içerden bakın... ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)