Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ehem. Çok özür dilereyek uzun zamandır giremediğimi belirteyim.
Sınavlardı, denemelerdi çok yoğundum. 1 aydır falan uygulamıyorum ama cildimde her hangi bir sorun yaşamadım. Sadece haftalık bakımı yaptım o kadar.
Bu arada yosunun markasını gerçekten bilmiyorum. Amcamdan istiyorum o da aktar bir arkadaşından getiriyordu. En kısa zamanda sorup öğrenmeye çalışacağım. Bende de bitti.
Bu arada bir kaç arkadaşım daha kullanıyordu. Gören şaşırıp kalıyor bizim yüzleri. Arkadaşlarımdan biri istanbul gezisi sırasında mısır çarşısından aldığını söylemişti ama istanbulda oturan arkadaşlara bir yardımı olur mu bilmiyorum.
Piyasada fazlasıyla sahtesi varmış. Büyük baharatçılarda bulursunuz yada bi aktara getirtebilirsiniz diye tahmin ediyorum ama. :26:
Merhaba kızlar. Bir güzellik merkezine giden arkadaşıma Toz Yosun+Su maskesi vermişler. Kızın yüzünde sivilce, siyah nokta vs. Ne arasanız vardı. 1 aydır kullanıyor bu maskeyi, kız yeni doğmuş gibi olmuş. Ben de denemeye başlayacağım. Yazayım tarifini, belki işinize yarar. Toz yosun'u aktarlarda rahatlıkla bulabilirsiniz.
2 yemek kaşığı Toz yosun içine 1 yemek kaşığı kadar su koyup macun kıvamına gelinceye kadar karıştırıyoruz. (Kıvama bağlı su arttırılabilir).
İsterseniz cildinizi su yada bir temizlik ürünüyle önceden temizleyebilirsiniz. Bu hazırladığımız karışımı haftada 2 kere yüzümüze sürüp (göz çevresi hariç) , 10 dakika kadar bekleyip yıkıyoruz.
Sonra isterseniz nemlendirici sürebilirsiniz. Ben bugünden itibaren başlayacağım. Tecrübelerimi paylaşırım burada.
toz yosunu nerden aldın canım?Merhaba kızlar. Bir güzellik merkezine giden arkadaşıma Toz Yosun+Su maskesi vermişler. Kızın yüzünde sivilce, siyah nokta vs. Ne arasanız vardı. 1 aydır kullanıyor bu maskeyi, kız yeni doğmuş gibi olmuş. Ben de denemeye başlayacağım. Yazayım tarifini, belki işinize yarar. Toz yosun'u aktarlarda rahatlıkla bulabilirsiniz.
2 yemek kaşığı Toz yosun içine 1 yemek kaşığı kadar su koyup macun kıvamına gelinceye kadar karıştırıyoruz. (Kıvama bağlı su arttırılabilir).
İsterseniz cildinizi su yada bir temizlik ürünüyle önceden temizleyebilirsiniz. Bu hazırladığımız karışımı haftada 2 kere yüzümüze sürüp (göz çevresi hariç) , 10 dakika kadar bekleyip yıkıyoruz.
Sonra isterseniz nemlendirici sürebilirsiniz. Ben bugünden itibaren başlayacağım. Tecrübelerimi paylaşırım burada.