- Konu Sahibi ferhunde06
-
Allah cc yardımcınız olsun . . .
Kızınızın yattığı odada özelliklede yatağında yiyecek kırıntılarının olmamasına özen göstermeye gayret etmeyi deneyin . . .
Minikler yiyecekleri ellerinde her yere götürebiliyorlar bunuda takibe alırsanız dualarınızıda eksik etmezseniz atlatılacaktır diye düşünüyorum . . .
Tanıdıklarınızdan da bu konuda dua isteyin .
Tekrar Allah cc yardımcınız olsun .
Kızlar öncelikle cevap yazdığınız için hepinize ayrı ayrı tşk ederim.Kayru o bahsettiğin tavana kadar uzun simsiyah olan şeyi eşim yıllarca görmüş.Delirecek hale gelmiş.Benim tek korkum kızımada dadanması...Çünkü daha çok küçük ve zaten çok korkak bir yapısı var.Neyseki sen kurtulmuşsun.Dilerim bir dahada yaşamazsın...
Sabun ben zaten çocuklarımın eline birşey verip göndermem.Yiyecek verdiğim zaman ya tepsiye koyarım, ya tabakta odada yerler.Odalarını pek kulanmıyorlar.Genelde odada veya salonda yanımızda oluyorlar.Ama çocuktur sonuçta belki dökmüşlerdir diyeceğim ama odalarına yiyecekle pek girmezler.Ama bundan sonra daha dikkat ederim.Yorum yazdığın için tşk ederim.
Deren sarımsak olayını duymamıştım.Ama bu gece kesin koyarım yastığının altına.21 kere euzu besmeleyide yaparım.Kızımın ağlamaları başladığından beri hepimizin yastığının altına nazar duaları, kötülükten şerden koruyan dualar ve aklına gelebilecek her türlü musibet dualarını bir kağıda yazıp koymuştum.Ama yine oluyordu.Birde kızım ağladığında babası yada ben hemen yanına gidiyoruz ama o an bizi duymuyo ya eliyle birşeyi gösteriyor, yada öyle bir ağlıyorki korkutulmuş gibi.ınanın o kadar zor bir durumki.Ben öyle anlarda kucağıma alıyorum sımsıkı sarılıyorum korkma kızım ben burdayım diyorum.Ama o bizi duymuyor o anda.Korktuğu şey her neyse benim kucağımda olması bile onu teselli etmiyor.Bende düşündüm bir hocaya götüreyim okutayım ne bileyim muska falan yazsın diye ama bu devirde gerçek bir hoca bulabilirmiyim bilemiyorum.Tv de neler görüyoruz hocalarla ilgili.Ama keşke bulsam işini doğru yapan bir hocada götürsem.Kızımın derdine derman olsam.Aslında tek kızıma değil eşimede geliyor belki 3 ayda bir belki 4 ayda bir.Ben hepsinin sıkıntısını çözmek istiyorum.Ama eşimin zamanında yapmadığı kalmamış.Ne dualar, ne hocalar neler yapmışlar.En sonunda bir yatırın mezarında uyutmuşlar eşimi ondan sonra azalmış.Eskiden her gece gelirdi diyo eşim şimdi 3-4 ayda bir.Ay çok zor bir durum bu.Ne yapacam bilmiyorum.Şu an çok çaresizim.... senağlama
o yaş grubunun kabus görmesi normaldir, her çocukta olabilir, ama babasıyla benzer şeyleri yaşıyorsa genetik bi psikolojik durumda olabilir, bence doktora bi danışın, duanınızıda edin, ama doktora götürmemenize şaşırdım doğrusu, belkide dr işte sorun budur çözümüde budur diyecek, götürmeden nerden bileceksinizakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?