- 27 Ağustos 2024
- 30
- 8
- 1
- 19
- Konu Sahibi sarmankedimveben
-
Tedavisi için neler yaptınızBenzer şikayetlere ragmen ( idrardan kan gelmesi, aşiri zayiflama, bitkinlik) iyilestirdiğimiz kedimiz var. İyilestikten en az bir sene sonra dogal ölümle uykuda kaybettik. Umarim sizin kedinizde iyilesir ve insAllah uzun ömrü olur.
Kuzenimin kedisiydi.(ayni zamanda karsi komsum)Ilaclarini hatirlamiyorum ama 10 gun sabah aksam igne yaptik onu hatirliyorum çünkü iğnesini ben yaptim.Iyilesti ama hep bagisıkligi çok dusuk bir kediydi. Yaklasik 6 yasindayken uykusunda ölmüş. Akşam oynadik hafif bi dişeti iltihabi vardi. Ertesi gun ilaç baslayacaktik kaybettik.Kaybedeli 3 ay kadar oldu .Tedavisi için neler yaptınız
Ölü gibi yatıyor muydu şuan benim kedim o şekildeKuzenimin kedisiydi.(ayni zamanda karsi komsum)Ilaclarini hatirlamiyorum ama 10 gun sabah aksam igne yaptik onu hatirliyorum çünkü iğnesini ben yaptim.Iyilesti ama hep bagisıkligi çok dusuk bir kediydi. Yaklasik 6 yasindayken uykusunda ölmüş. Akşam oynadik hafif bi dişeti iltihabi vardi. Ertesi gun ilaç baslayacaktik kaybettik.Kaybedeli 3 ay kadar oldu .
Kristalimiz varİdrar yolu enfeksiyonu geçirdi ama bu şekilde değil.
Sizinkinde taş falan olabilir mi acaba
Operasyon daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm de şu an kedi yemek de yemiyormuş vücudu zorlanırKristalimiz var
3 gun ölü gibi yatti 3. Gunun sonunda biraz su içti.Ölü gibi yatıyor muydu şuan benim kedim o şekilde
Artık serumumuz var sabah akşam takıyoruz durumu daha iyi ama hala bir şey yemiyor halaaaaaAhhh beni 4 yıl öncesine götürdünüz... İdrar kanalı tıkanıklığından yaşadık dediğiniz tabloyu. Öncelikle, lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Siz ne kadar düşük modda olursanız, kediniz de o kadar bırakıyor kendini. Biz hiç bu derece güçlü bir idrar yolu enfeksiyonu yaşamadık, ama diğer dediğiniz her şey vardı. Neredeyse 1 hafta hiçbir şey yemedi. Günlük su miktarı 50-70 ml'e kadar düşmüştü. Veterineriniz neden seruma çağırmıyor ona takıldım ben. Eğer veterinerinizin tedavisinden emin değilseniz, kesinlikle başka bir görüş daha alın.
Bizim oğluşumuz, sizin yaşadığınız gibi kabus dolu 1 haftanın ardından yavaş yavaş toparlamaya başladı. O olaydan sonra yaklaşık 2.5 yıl daha bizimle kaldı. Eğer sorun sadece idrar yolu enfeksiyonuysa sizin çocuğunuzun daha upuzun bir ömrü vardır. Moralinizi bozmamaya gayret edin kediciğinizin yanında, bence en önemlilerinden biri bu. Bir de, damla damla bile olsa enjektörle su verin. Bizimki normal zamanda da su içmediği için, suyla seyreltilmiş tavuk suyu veriyorduk. Bu beslenmesine de destek oluyordu bir nebze. İsterseniz bir veterinerinize sorun. Bize yapılan yönlendirme, çok sık kum döktüğü için kemikleri çıkarılmış tavuk haşlayıp suyunu vermemizdi. İhtiyacınız olursa özelden de yazabilirsiniz. Elimden gelen desteği veririm. Umarım yavrucuk bu günleri çabucak atlatır sağlıkla. Tüyü kadar ömrü olsun.
Bir veteriner videosunda görmüştüm, kuru mamayı yaş mama formuna getiriyordu. Kuru mamayı iyice çekip kemikli ilik suyuyla karıştırarak yaş mama haline getiriyordu. Normal su ile de yapılabileceğini söylemişti. Belki denemek istersiniz, ama bence normal suyla yapın yaparsanız. Diğeri belki ağır gelir falan.Artık serumumuz var sabah akşam takıyoruz durumu daha iyi ama hala bir şey yemiyor halaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?