How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sanirim kassiz kalicam:((((( yardimmmm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

birdbeakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
212
0
96
İngiltere
kizlar ben bundan 2 ay kadar once salonda cilt bakimi yaptirdim (normalde pek yaptirmam usenirim ya da kendim yaparim) o gunden beri kaslarim cok dokuluyor. neden olabilir sizce? bir suru biseyler surdu yuzume hatirlamiyorum simdi bunu suruyorum simdi sunu suruyorum yaklasik 50 dk biseyler surdu yusume. kaslarim dokuluyor. sizce bundan olabilir mi? gozenekler filan acilmis olabilir mi? aklima baska bi sebep gelmiyor. kansizligim da var ama bu her zaman olan bisey. ve su an demir ilaci da kullaniyorum. ayni sekilde yasiyorum. gecer mi sizce?? ya kaliciysa?? ya kimyasallar zarar verdiyse kil koklerime..dusunmeden duramiyorum. bir suru yag aldim suruyorum ama yaglar daha cok dokuyo gibi. yardim ederseniz ck sevinirim..sizin de cilt bakimi sonrasi kaslariniz dokuldu mu?? keske yaptirmasaydim bu yuzdense:((((

Sarimsak iyi gelir diye okumustum mumkunse her aksam sarimsak surmeyi dene sarimsagi ikiye bolup yatarken sur sabah yika belki ise yarar.

canım dökülüyor a kaş kalemi al kendine önce birgüzel kazıkaşlarını jiletle sonrada sarımsağı ikiye böl suyunu sür benim halam öle kaş çıkarttı valla işe yarıyor

canım dökülüyor a kaş kalemi al kendine önce birgüzel kazıkaşlarını jiletle sonrada sarımsağı ikiye böl suyunu sür benim halam öle kaş çıkarttı valla işe yarıyor

cnm ya halan kac yasindaydi? ben 29 yasindayim yine de cikar mi?? ne kadar cikti halanin kasi? dokulmesi mi durdu yoksa yeni kas mi cikti? ben denemek amacli cok az bi yerine jilet yaptim 1 hafta oldu ve yerine yeni kas cikmadi hic:( ya cikmazsa?

canm senın sorunun bende de vardı kuaforlerde yapılan seylere ben gvenmıyorm cunku benım ıkı ay boyunca kasım hıc cıkmadı ve kasımın yarısı dokuldu doktora gıttım bısey yok dedı sonra hınt yağı badem yağı susam yagını karıstırıp gunduzlerı bunu surdum gece yatarkende sarımsak surdum ama sorsan nasıl cıkıyomu dıe az az cıkıyo ıste ama bunu sureklı hale getırmen lazım bır gun yapıp bır gun yapmamazlık yapma cnm umarım eskısı gbı olur guvenmedıgın kuaforlerede gıtme canm hele yuzune asla elletme ben o hataya dustum valla cok pısmanım uc ay sonra dugunum var kaslarım cıksa dıe dua edıyormsenağlama

Back