Bekleyip gör bence erken ha benim 3. seans bitti şuan tam çıkmadı ama 2. seansta aynıydı kıllarım...
Utuleme sistemi shr cihazinda 2seans lazerimi oldum tum bacak cene koltuk alti ilk seansimdada 2.seansimi olali 10gun oldu 2.seansimda da tuyler hic kendiliginden dokulmedi yada dokulduysede cok az fakedemiyecegim kadar ben elimle cektigim zaman geliyor tuyler yapan kadin cok övdü en son çıkan bi makine hic aci yok felan diye tanitim amacli kampanya yapmislar tum bacak 60tl koltuk alti 30 tl çene 10 tl toplamda 100tl oduyorum seans basina acaba kandirildim mi bu cihazi duyan yada giden varmi?
Canım ben bundan 14 gün önce Alexandrite lazer yaptırdım koluma... şu an resmen bebek poposu gibi... Komple döküldü... Benim kollarımdaki tüyler gayet sertti jilet yapa yapa sertleştirdim yıllar boyu... Hiç de öyle 3. seansta düzeliyor gibi palavralara inanma şimdiden dökülmesi lazım. Bu arada 3 bölgeye çok az ücret ödüyorsun ben sırf koluma o kadar ödüyorum... Ucuz etin yahsini yavan olabilir.
Utuleme sistemi shr cihazinda 2seans lazerimi oldum tum bacak cene koltuk alti ilk seansimdada 2.seansimi olali 10gun oldu 2.seansimda da tuyler hic kendiliginden dokulmedi yada dokulduysede cok az fakedemiyecegim kadar ben elimle cektigim zaman geliyor tuyler yapan kadin cok övdü en son çıkan bi makine hic aci yok felan diye tanitim amacli kampanya yapmislar tum bacak 60tl koltuk alti 30 tl çene 10 tl toplamda 100tl oduyorum seans basina acaba kandirildim mi bu cihazi duyan yada giden varmi?
Merhaba bende alexrandra cihazi kullaniyorum benim 2. Seanstan sonra %50 dokulme oldu geri cikmadilar. Beyazim ve tuyler siyah ten rengin koyu yada tuylerin acik renkse ondan olabilir. Ama. Cidden cok cok ucuz bir rakam benim lazercin komple bacaga 200 tl istiyor tek seansa bu yer nerde acaba :) belki bende gidebilirim kolumda denerim olmadi :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adanada bi güzellik merkezi ablamla beraber gidiyoruz ablam dun ozel bolgesine giden bir kadinla konusmus tamamen bitmis sadece biraz ic kısımlarda kalmis kadinin ise yariyacagindan 2gundur umutmuluyum cunku koltuk altimdaki tuyler tamamen dokuldu bacaklarimda cok az var cenemdede 2-3tuy felan var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende adanadayım ve gidicek yer arıyorum konu açtım hatta neresi oldugunu özelden yazarmısınız bana
Ama kampanyasi yeni bitti yinede istersen atiyim mesaj ozelden
Ama kampanyasi yeni bitti yinede istersen atiyim mesaj ozelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?