Gebeliğe Hazırlık Sanırım Hamileyimmm :))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok netse yanılma ihtimali düşük, kan testi verin tabi yine de. Hayırlı olsun

Hamile olup negatif çıktığı olabilir ama pozitif çıkması gebelik var demektir kan verin en kısa zamanda

Yarın ilk fırsatta vereceğim çok teşekkür ederim. Nerdeyse 9 aydır olmuyordu. Bu ay ilk kez soğan Kuru yaptım ve sonuç pozitif. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)
İnşallah canım. Soğan kurusu nasıl oluyor

İnşallah canım. Soğan kurusu nasıl oluyor
Soğan kürü canım. Burda tarifleri vardır her sabah kahvaltıdan önce soğanı dörde bölüp bir buçuk bardak su içinde 5 dk kaynattim. Normalde öğlen veya akşam da yapıyorlar, günde iki kez oluyor yani ama ben yapamadım. Ayrıntılı topicler var diye biliyorum :)

Peki teşekkür ederim canımm

Kızlar hayırlı mutlu günler. İdrar testinde çok net iki çizgi çıktı. Sizce yanıltma ihtimali nedir? :)
Neyse yanılma payı çok çok düşük kesinlikle hamilesiniz şimdiden gözünüz aydın inşallah hayırlı sağlıklı bir evladınız olur kan testiylede mutlaka kesinleştirin kaç gün geçti adetinizden

13 gün geçti canım yarın ilk işim kan testi vermek olucak teşekkür ediyorum

13 gun mu masallah 2 hafta daha bekleseniz 2 aylik oluyormus bebek:)
Canım benim adetim çok düzensizdi. Geçen ay da bir hafta kadar gecikmisti ve ne zaman gecikip test yapsam negatifi gördüm. O yüzden bu kez beklemek istedim. Ama bu aydan tek ümidim soğan kuru yapmamdi. Nasip işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…