sanırım hamileyim

ismihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
336
1
96
36
Konya
kızlar merhaba.bişey sorucam.benim adetim 6 gün gecikti.bundan bi hafta önce bi pembe kahverengi tarzı akıntım oldu.adet oluyorum sandım olmadım.bugünde test yaptım.ikinci çizgi baktığın zaman belirgin ama bi tarafı tam kırmızı diğer tarafı pembe gibi ikinci çizginin.hamilemi yim sizce.böyle olan var mı.

Ayy ne güzel bende de aynısı oldu benm adetim 10 gündür yok ama tek çizgi çıktı geçenlerde yapmıştım yarın tekrar deneyecem inş.hamilesindir..

bencede hamilesin canım...
bide kan testi yaptır bakalım...
hayırlı olsun..

Offff yarın test yapmam lazım inş. Olumlu çıkar ve en büyük evlilik yıldönümü hediyemiz olur ama ben işten çıkmaya eczane kapanıyorr ne yapcamm.::(((

aslında hiç beklemiyodum.uzun zamandır denememize rağmen olmuyodu.nasılsa negatif dedim koydum bi köşeye bi baktım ikinci çizgi şok oldum.sürpriz oldu.bi de kpss ye falan hazırlanıyorum.açıköğretim son sınıftayım.bunları hesaplamaya başladım.eğer hamileysem inşallah bebekle yapabilirim bunları.

kaç dakika bilmiyorum ama ben bi beş dakika sonra baktım ikinci çizgi belirmişti.bi iki gün sonra bi tane de yapcam.çizgi net çıkr belki.ondan sonra da doktora gidip kan testi yaptırız herhelde.daha erken olduğu için silik çıktı bence.o bahsettiğim kanama bi hafta önce oldu daha.bizimde iki ay sonra ikinci yılımız dolcak.inşallah sende iyi haberler alırsın.dedim ya benim bugün altıncı gün olu gecikmem.ama çizgi çıktı.senin on günse hayli hayli çıkar.

Arkadaşlar uzun zamandır kafamı karıştıran birşey var beni bu konuda bilgilendirirseniz sevnirim.ben test in özellikle sabah yapılırsa daha net sonuç verceğini duydum kafam karıştı bu doğrumu..

Arkadaşlar uzun zamandır kafamı karıştıran birşey var beni bu konuda bilgilendirirseniz sevnirim.ben test in özellikle sabah yapılırsa daha net sonuç verceğini duydum kafam karıştı bu doğrumu..

evet cnm ben hıc yasamadım o duyguyu ama ılk ıdrarla yapılırsa daha net sonuc verrmıs

merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza.ben 11 gundur adetim gecikdi dunden beri testler soluk cikiyor kafam cok karisik bu durumda olan varmi.insallah hepimize hayirli olur

Tebrikler %99 Hamilesin Arkadaşım Rabbim Tamamına Erdirsin İnşallah

bugün ikinci çizgiyi net gördüm zaten.hafta içi de kan testi yaptırcaz.ben keseyi görmedikçe inanasım gelmicek.

İnşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın tatlım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Maşallah iyi sabırlıymışsınız 10 gündür bekleyenler=)
Hayırlı olsun arkadaşlar inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişleri.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…