Sanırım hamileyim

sgumus

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
1.196
2
41
merhaba kızlar en son 3 şubatta adet oldum 7 martta gelmesi gerekiyordu ama gelmedi :)
dün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı tabi hemen gidip kan testi yaptırdım değerim 275,39 çıktı doktorumu aradım hemen değer iyi haftaya cumartesi gel bir bakalım dedi ama hala inanamıyorum herhelde ultrasonda görmeden inanamıcam kimseyede söylemedik doktora gitmeden söylemek istemiyorum umarım her şey çok iyi gider :Saruboceq: :nazar:

canim hamilelik belirtileri bana gore insallah hamilesindir hayirli ugurlu olsun tatlim Allah hayirli saglikli kucagina verir insallah bende haftaya gitcem ulturasyonda gorcem ilkkez ins kalp atislarinida duyarim haberlerini bekliyorum

canim hamilelik belirtileri bana gore insallah hamilesindir hayirli ugurlu olsun tatlim Allah hayirli saglikli kucagina verir insallah bende haftaya gitcem ulturasyonda gorcem ilkkez ins kalp atislarinida duyarim haberlerini bekliyorum

teşekkür ederim seninkide hayırlı olsun tek isteğim sağlıklı olması daha tam sevinemedik bile cumartesiyi iple çekiyorum. sende mutlaka heber ver allah tüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin :Saruboceq: :nazar:

merhaba kızlar en son 3 şubatta adet oldum 7 martta gelmesi gerekiyordu ama gelmedi :)
dün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı tabi hemen gidip kan testi yaptırdım değerim 275,39 çıktı doktorumu aradım hemen değer iyi haftaya cumartesi gel bir bakalım dedi ama hala inanamıyorum herhelde ultrasonda görmeden inanamıcam kimseyede söylemedik doktora gitmeden söylemek istemiyorum umarım her şey çok iyi gider :Saruboceq: :nazar:

hayırlı olsun canım ınanmalısın artık amaaa herkese de yay bence haberını hem ıdrarda hem kanda cıkmıs ıste ayyy ne gusel hadı bakalım hayırlısıhihoyyyt

hayırlı olsun canım ınanmalısın artık amaaa herkese de yay bence haberını hem ıdrarda hem kanda cıkmıs ıste ayyy ne gusel hadı bakalım hayırlısıhihoyyyt

teşekkür ederim bende hep hayırlısı olsun diyorum cumartesi inşaalah herşey yolunda giderde herkeze mutlu heberi veririz. darısı tüm isteyenlerin başına

ayy çok tebrik ederim canım...ALLAH BAGIŞLASINN...çok mutlu oluyorum hamilelik haberleri alınca...ALLAH tamamına erdirsin..:nazar:

tebrikler canım sağ salim kucağını alırsın inşallah çok sevindim.

tebrikler hihoyyyt
Allah tamamına erdisin

tebrik ederim, allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

hepinize teşekkür ederim kızlar umarım herşey güzel gider allah isteyen herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin :Saruboceq:

Allah hayırlı uğurlu etsin arkadaşım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı isteyen herkesin başınaa.s.

X