• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim

zeynep3465

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
68
22
8
26
Hanımlar merhaba 2 3 gün önce de yazmıştım hamile gibi hissediyorum ama betam 0.01 negatif diye bugün dayanamadım tekrar kan verdim 1.2 çıktı betam hemşire bir arkadaşım 1 hafta daha bekle tekrar bakalım dedi inşallah yükselir ama benim anlayamadığım yumurtlama zamanımla eşleşmiyor gebelik ben ayın 16 sında adet oldum ya da üstüne görme yaşadım bilmiyorum ama normal döngümden 2 gün önce oldum o yüzden ihtimal vermedim gebelik olduğuna ayın 21. Günü bitti ve aşırı mide bulantısı nedeniyle hastaneye gittim beta 0,01 gebelik yok dendi sizce ayın 21 gününden sonra tekrar mı yumurtladım yani bu yumurtlama meselelerini yeni yeni öğreniyorum geç döllenme ya da kimyasal gebelik olabilir bilgisi olan yardımcı olabilir mi şuan arkadaşım 1 haftalık falan dedi

Malesef hamile değilsiniz hamilelik 5 ile başlar sizin değeriniz 5 üzeri değil. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız🙏🏼

Kadın doğum doktoru bile bu kadar net cevap veremezken nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz anlamıyorum bize de anlatırsanız sevinirim
Söyleyeyim 5 altında olan bütün değerler negatiftir.

Malesef hamile değilsiniz hamilelik 5 ile başlar sizin değeriniz 5 üzeri değil. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız🙏🏼
teşekkür ederim ama vücudumu dinlediğimde belirtilerim hamilelikle uyuşuyor doktor gri alanda olduğumu söyledi bakacağım tekrar yazarım inşallah her şey rabbimin elinde tabi hayırlıysa inşallah olur

teşekkür ederim ama vücudumu dinlediğimde belirtilerim hamilelikle uyuşuyor doktor gri alanda olduğumu söyledi bakacağım tekrar yazarım inşallah her şey rabbimin elinde tabi hayırlıysa inşallah olur
Vücudumuzu dinlediğimizde gerçekten psikolojik ne varsa yaşıyoruz kendimi her ay hamile hissediyorum mesela😂 çok zor böyle şeyler biliyorum ama bence akışına bırak. Akışta kalınca göreceksin

Vücudumuzu dinlediğimizde gerçekten psikolojik ne varsa yaşıyoruz kendimi her ay hamile hissediyorum mesela😂 çok zor böyle şeyler biliyorum ama bence akışına bırak. Akışta kalınca göreceksin
Umarım psikolojik olarak göğsümde ki damarları belirginleştirmemişimdir zira öyle bir şey yapmışsam kendimi tebrik ediyorum

Yani bu asla yükselemez mi demek doktor belirtilerimi anlattığımda yükselebilir dedi tabi ki bende yüz de yüz hamileyim demiyorum ama ihtimal var şuanda değerim arada kabul ediliyor
Ben de hamile olmak istediğim zaman vucudum da inanılmaz belirtiler hissediyordum akıntı mide bulantısı kasik ağrısı doktora gittim en son doktor böbrek taş düşürüyorsunn dedi. Hamilelik istenince her şey de akla hemen hamilelik geliyor ama farklı sebepleri de oluyor 1.2 2.34 vb hamilelik değerleri değil. Hamilelik istiyorsan ovulasyon deneyebilirsin

Ben de hamile olmak istediğim zaman vucudum da inanılmaz belirtiler hissediyordum akıntı mide bulantısı kasik ağrısı doktora gittim en son doktor böbrek taş düşürüyorsunn dedi. Hamilelik istenince her şey de akla hemen hamilelik geliyor ama farklı sebepleri de oluyor 1.2 2.34 vb hamilelik değerleri değil. Hamilelik istiyorsan ovulasyon deneyebilirsin
Çok geçmiş olsun canım benim rabbim inşallah hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin ben bu sefer hissettim inşallah boş değildir bir kaç gün geçsin tekrar test yapacağım bakalım yine paylaşırım durumu inşallah hamileyimdir değerim yükselir

Çok geçmiş olsun canım benim rabbim inşallah hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin ben bu sefer hissettim inşallah boş değildir bir kaç gün geçsin tekrar test yapacağım bakalım yine paylaşırım durumu inşallah hamileyimdir değerim yükselir
Ben de o zaman hamile kalmak için maden suyu iyi vb dediler her gün maden suyu içiyordum bir tane o yüzden olmuş kafama takmıştım Allah'tan hayırlısıni iste. Kullanmadiysan ovulasyon testi kullan cidden çok işe yarıyor infolicombiyi araştır 🍀

Back