- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Depresiff polianna
3 gün canımadetinizin üzerinden kaç gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün canımadetinizin üzerinden kaç gün geçti
Öğürmek*böğürdüm
Bende o yüzden sabretmeye calısıyorum haftaya gidicem inşallahhhhhj :)hayırlı olsunnn gözünüz aydın :)
şuan için çok yeni dr ye gitseniz bile keseyi göremezler 2 eylül geçtikten sonra gidin alttan da bakıyorlar ve keseniz görünür inşallah allahın izniyle..
yediklerinize dikkat edin
Öğürmek*
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kuzenim de kimyasal gebelikten sonra sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. İçiniz rahat olsun, güzel şeylere odaklanın.
inşallahhh :))Bende o yüzden sabretmeye calısıyorum haftaya gidicem inşallahhhhhj :)
Hergün 10 da kahve içerim içmediminşallahhh :))
bitki çayları kesinlikle içmeee
bi kaç gün daha geçince testi tekrarla tekrar kan ver erken olduğu için çıkmamış olabilir kanda :)3 gün canım
folik asit önemli tüm eski alışkanlıklarını unutacaksın kahve içmeler :)Hergün 10 da kahve içerim içmedim
Çay içmiyorum.
Bol su tüketiyorum şuan için. Birde aile hekimim gebelik düşündüğüm için folik asite başlatmıştı. Bir ay düzenli kullandım geçen ay hüsran olunca sallamıştım. Bu sabah tekrar içmeye başladım
folik asit önemli tüm eski alışkanlıklarını unutacaksın kahve içmeler :)
İnşaAllah canım Kanda daha baktırmadım da idrar testinde negatif çıktı hastanede . Bir de enfeksiyon var dedilerbi kaç gün daha geçince testi tekrarla tekrar kan ver erken olduğu için çıkmamış olabilir kanda :)
folik asit cok onemli asla birakmayin .Hergün 10 da kahve içerim içmedim
Çay içmiyorum.
Bol su tüketiyorum şuan için. Birde aile hekimim gebelik düşündüğüm için folik asite başlatmıştı. Bir ay düzenli kullandım geçen ay hüsran olunca sallamıştım. Bu sabah tekrar içmeye başladım
Tamamdır teşekkür ederim :)folik asit cok onemli asla birakmayin .