How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sanırım hamileyim? Yani inşallahhh

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
merhaba kızlar...

2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Testimi çektim attım burda düşük durumunu herşeyimi paylaştım.

Bu ay reglime 5 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. O da ne???
Hemen beliriverdi ikinci çizgi. Hemde baya belirdi.
İlk hamileliğimde reglimi 2 gün geçmesine rağmen erken gebelik testi silik çıkmıştı.
Umarım bu sefer sağlıklı olur.
3 gün önce hafif kahverengi akıntım oldu. Bide bulaşık yıkarken böğürdüm nedense.
Onlardan işkillenip testi yaptın.
Rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ve kızlar hangimizin duası kabul olur bilinmez.
Lütfen dua edin bu sefer sağlıklı olsun bebeğim.
Of sahiplenmeye bak bebeğim diyorum hemen. Bilmiyorum biraz karma karışığım.
Buraya hep akıl danışmak için yazdım. Böyle bi mutluluk yaşadım ve paylaşmak istedim sizlerle.
Ha birde kızlar yine değerin düşük bilmem ne derler diye o kadar korkuyorum ki.

Kan testine henüz gitmek istemiyorum.
Sizce ne zaman gidersem direk keseyi görürüm.
Son adetimin başlangıç tarihi 2 ağustos?

merhaba kızlar...

2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Testimi çektim attım burda düşük durumunu herşeyimi paylaştım.

İlk hamileliğimde reglimi 2 gün geçmesine rağmen erken gebelik testi silik çıkmıştı.
3 gün önce hafif kahverengi akıntım oldu. Bide bulaşık yıkarken böğürdüm nedense.
Buraya hep akıl danışmak için yazdım. Böyle bi mutluluk yaşadım ve paylaşmak istedim sizlerle.

10-11 eylül gibi giderseniz bi ihtimal kalp atışını bile duyabilirsiniz. Hayırlısı olsun inşallah.

merhaba kızlar...

Bnm de 5 gün var norml test yaptım bugn negatif çıktı acaba erken geblk testi yapsam mı diye düşünüyrm yada 2 gün daha mı beklesem bilmiyrm sabırsızlanıyorum hayırlı olsun size darısı başımıza inşallah ya

Bnm de 5 gün var norml test yaptım bugn negatif çıktı acaba erken geblk testi yapsam mı diye düşünüyrm yada 2 gün daha mı beklesem bilmiyrm sabırsızlanıyorum hayırlı olsun size
darısı başımıza inşallah ya

Rabbim herkese nasip etsin.
Bilmiyorum ki ben geçen ay 200 liralık test yapmışımdır :D hepsi negatif.
Bugün bi his geldi yap dedi ve yaptım. İstersen sende yap. Protictör markasının erken gebelik testi canım. Hemen çıkıyo var ise. Yoksa zaten yok oluyo :(

İnşallah cok teşekkür ederim cevabın için. Şuan korkudan Hastanenin h sini bile duymak istemiyorum.
O derece bakalım sabredicem
Sizi çok iyi anlıyorum. Sağlıklı gebeliğimde pozitifi gördükten sonra 2,5 hafta gitmedim doktora. Pıhtılı kanama bile yaşadım dedim düştü işte. Ama yine de 2,5 hafta sonra gittim ve bizim minnak orda pıtpıtları duyuluyordu. Beklemesi zor oluyor ama hastaneye git gel o stres çok daha kötü. Hayırlısı olsun. Vakti saati geldiyse oluyor zaten.

Sizi çok iyi anlıyorum. Sağlıklı gebeliğimde pozitifi gördükten sonra 2,5 hafta gitmedim doktora. Pıhtılı kanama bile yaşadım dedim düştü işte. Ama yine de 2,5 hafta sonra gittim ve bizim minnak orda pıtpıtları duyuluyordu. Beklemesi zor oluyor ama hastaneye git gel o stres çok daha kötü. Hayırlısı olsun. Vakti saati geldiyse oluyor zaten.

Bende hiç gitmeyi düşünmüyorum şuan. Hesaplara göre 3 hafta 3 günlük. Ama benim özellikle geceleri çok mide bulantım oluyo sizce normal mi.?
Nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Bu sürede dikkat etmem gereken bişey var mı?

Bende hiç gitmeyi düşünmüyorum şuan. Hesaplara göre 3 hafta 3 günlük. Ama benim özellikle geceleri çok mide bulantım oluyo sizce normal mi.?
Nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Bu sürede dikkat etmem gereken bişey var mı?
Ortalama 4 haftalık gebesiniz diye tahmin ediyorum. 2 ağustos diye hatırlıyorum reglinizi. Bulantılar hcg artışından ben Doğuma gittiğim sabah bile kusmuştum ama 4 ay sonrası rahatlayanda var. Maalesef o konuda yapılabilecek birşey Yok. Folik asit başlayın ve kendinizi yormayın. Beklemekten başka yapılabilecek birşey Yok. Tabiki bu süreçte yediklerinize içtikleriniz özen gösterin. Çok fazla çay kahve tüketmemeye çalışın. Maydonoz ve hurmadan bir süre uzak durun. Rahim kasılmasını arttırma özelliği var hurmanın. Kısacası kendinize iki katı özen gösterin :) zaman geçiyor sonra bir bakıyorsunuz 1 yaşına gelmiş doğumgünü yapıyorsunuz. Stresten uzak durun en önemlisi de bu

Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah.:dua: Ben de silik çiZgi çıktı ama hastanede idrar da çıkmadı . İki üç gündür geceleri midem bulanıyor bir de sabahları . Psikolojik mi anlamadım ?

Ortalama 4 haftalık gebesiniz diye tahmin ediyorum. 2 ağustos diye hatırlıyorum reglinizi. Bulantılar hcg artışından ben Doğuma gittiğim sabah bile kusmuştum ama 4 ay sonrası rahatlayanda var. Maalesef o konuda yapılabilecek birşey Yok. Folik asit başlayın ve kendinizi yormayın. Beklemekten başka yapılabilecek birşey Yok. Tabiki bu süreçte yediklerinize içtikleriniz özen gösterin. Çok fazla çay kahve tüketmemeye çalışın. Maydonoz ve hurmadan bir süre uzak durun. Rahim kasılmasını arttırma özelliği var hurmanın. Kısacası kendinize iki katı özen gösterin :) zaman geçiyor sonra bir bakıyorsunuz 1 yaşına gelmiş doğumgünü yapıyorsunuz. Stresten uzak durun en önemlisi de bu
Evet canım 2 ağustos. Sabahları kahvaltı yapmayan ben peynirimi zeytinimi yumurtamı yedim. Ah analık ruhumuzda var... dediklerine dikakt edicem çok ama çoook teşekkür ederim :) bide ara ara kahve rengi lekelenmelerim oluyo normalmidir?

Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah.:dua: Ben de silik çiZgi çıktı ama hastanede idrar da çıkmadı . İki üç gündür geceleri midem bulanıyor bir de sabahları . Psikolojik mi anlamadım ?

İnşallah vardır canım ben bu ay kafaya takmamaya calıstım kendimi baska seylere odakladım. Varsa var yoksa yok. Benimse daha kesin bişey yok dua etmekten başka çağremiz yok

hayırlı olsunnn gözünüz aydın :)
şuan için çok yeni dr ye gitseniz bile keseyi göremezler 2 eylül geçtikten sonra gidin alttan da bakıyorlar ve keseniz görünür inşallah allahın izniyle..
yediklerinize dikkat edin

Evet canım 2 ağustos. Sabahları kahvaltı yapmayan ben peynirimi zeytinimi yumurtamı yedim. Ah analık ruhumuzda var... dediklerine dikakt edicem çok ama çoook teşekkür ederim :) bide ara ara kahve rengi lekelenmelerim oluyo normalmidir?
Koyu kırmızı pıhtılı dolu dolu bir ped doldurmayan akıntı lekelenme candır. Bebeğin yerleştiğini gösterir. Rahat ol :)

Back