Sanırım hamileyim ne yapmalıyım

fenelon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
14
7
1
26
Arkadaşlar merhabalar süreç hakkında bilgim olmadığı için yardımınıza talibim regl günümde test yaptım çift çizgi çıktı 2 gün geciktiğinde kan verdim beta hcg değeri 170 çıktı ilk hamileliğim süreç hakkında çok tecrübesizim değer güne göre normal mi tahmini kaç haftalık olabilir 2 gün sonra tekrar mı kan vermem gerekiyor doktora ne zaman gitmeliyim beni yönlendirebilir misiniz

Benim sürecim şöyle işledi. Tam regl günümden iki gün önce 80 çıkmıştı değerim. Doktoruma mesaj attım. İki günde bir kan ver dedi. 3 kere tekrarladık. Sonrasında bir hafta falan sonraydı sanırım gittim keseyi ve yolksac gördük. Bir hafta sonra tekrar gittim o zaman da bebeği ve kalp atışını görmüştük benim doktorum vajinal muayene tercih ettiği için biz karın ultrasonuna göre kalp atışını vs. Daha erken duymuştukZ hayırlı uğurlu olsun umarım sağlıklıca kucağınıza alırsınız

Teşekkür ederim siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız halen doğmadıysa Ben öncesinde doktora gitmedim kendiliğinden olur diye çok şükür oldu. Sizce ne zaman doktora gitmeliyim yarın aile hekime gidicem fakat kadın doğumu soruyorum

1 ay doldugunda ultrasona giderseniz ogrenebilirsiniz tam anlamıyla

Benim de sen gibi gecikmenin 2. Günü 170 çıktı. 1000 olunca doktora gittim alttan baktı kese yoktu. 3 gün sonra 6000 oldu kese de görünmüştü. Muayene olmadan söylemeyin derim eşiniz hariç. Şuan 5+5 im hala aileler bilmiyor çünkü kalp atışı duyulmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…