• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım deliriyorum acil yardım

HeraVenus

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
315
197
18
37
KAfayı yicek gibi hissediyorymmm deliricemmm artıkkk doktor ilaç değişimi yapıyorr dışarı çıkınca başım dönuyorr bi kafede bile oturamıyorummmm

Hastaligin nedir biraz bahseder misin? Bende kaygi bozuklugu vardi ilac verdi dr. Ayni deliriyorum saniyordum sanki kafam cok dolu hep dusunce birseylwr kafamda gibiydi. Valla ilaci icmedim. Evde oyalanmaya basladim el isi vs namaza basladim bol bol dua okudum. Rabbimin izniyle kurtuldum. Kendimi kotu hissettigim anda Rabbime siginiyorum cok huzur buluyorum. Ranbim sizede yardim etsin..

5 seneden beri paxil 20 mg kullanıodum anksiyete yaşadım tekrar.... sonra doktor 30 mg yaptı onu.. paxil 30 mgyi de 1 ay kullandım .. doktor ilaç değişimi yapıcaz lustrala geçicez dedi ... şuan sabah paxil 20 mg aksam 25 mg lustral kullanıyorum.... kafayı yicek gibi hissediyorym iyileşemicem diye korkuyorum :(

Hastaligin nedir biraz bahseder misin? Bende kaygi bozuklugu vardi ilac verdi dr. Ayni deliriyorum saniyordum sanki kafam cok dolu hep dusunce birseylwr kafamda gibiydi. Valla ilaci icmedim. Evde oyalanmaya basladim el isi vs namaza basladim bol bol dua okudum. Rabbimin izniyle kurtuldum. Kendimi kotu hissettigim anda Rabbime siginiyorum cok huzur buluyorum. Ranbim sizede yardim etsin..
Benim ilaçsız zor gibi uzun süreden beri ilaç kullanıyorum zaten :(

Benim ilaçsız zor gibi uzun süreden beri ilaç kullanıyorum zaten :KK43:
Ben psikolojik sorunlarin ilacla tedavi edildigini hic gormedim. Bir arkadasim hastaneye dahi yatti ama panikatagindan kurtulamadi. Umreye gitti ve butun sikintilari gecti. Sorun icimizde devasi da bizde. Maalesef ki ilaclar sadece daha beter hale gelmeye sebebiyet veriyor. Tipki su anki durumunuz gibi. Hastalik sizi ele gecirmesin siz hastaligi ele gecirin lutfen.

Back