slm aranıza yeni katıldım. fakat nişanımla düğünümle ilgili bu siteden ve sizin paylaştıklarınızdan bir çok fikir edindim. 9 aylık evliyim ve sanırım hamileyim. evliliğin 4. ayında biyokimyasal gebelik yaşadım. çok üzülmüştüm. o günden sonra nişan ve düğün için fikir edindiğim sizlerin yazılarından bu sefer hamilelikle ve hamile kalmakla ilgili bilmediğim bir çok şey öğrendim.bende bir gün sizinle sohbet etmek ve hamileliğimle ilgili yazışmak için üye oldum. ama bu kadar çabuk hamilelik ihtimalimin olduğunu düşünmemiştim. regli günüm 4 gün gecikti.fakat tüm regli belirtilerimde vardı. göğüslerimde şişlik , bel ağrısı gb. fakat bu ay çok erkenden belirtiler başlamıştı bende bugün olurum yarın olurum diye bekledim.bu sabah idrar testinde 2 çizgi gördüm . fakat 2. çizgi böyle çok yoğun kırmızı da değil çok silikte değil. anlayamadım tekrar bir daha yaptım.sonuç yine aynı. sanırım hamileyim. İnşallah öyledir yoksa çok ama çok üzülücem. saat 14.30 da dr. randevu aldım. çünkü dayanamıcam çok merak ediyorum. kızlar biraz uzun oldu biliyorum kusura bakmayın. ama şu an hiç kimseye söylemedim.eşimde işte birilerine anlatmam gerekiyordu. allahım tüm bebek isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. lütfen benim testlerdede yanlışlık olmuş olmasın.lütfen dua edin bana.