sanırım bende hamileyim....

btaskir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
617
2
66
Bursa
slm aranıza yeni katıldım. fakat nişanımla düğünümle ilgili bu siteden ve sizin paylaştıklarınızdan bir çok fikir edindim. 9 aylık evliyim ve sanırım hamileyim. evliliğin 4. ayında biyokimyasal gebelik yaşadım. çok üzülmüştüm. o günden sonra nişan ve düğün için fikir edindiğim sizlerin yazılarından bu sefer hamilelikle ve hamile kalmakla ilgili bilmediğim bir çok şey öğrendim.bende bir gün sizinle sohbet etmek ve hamileliğimle ilgili yazışmak için üye oldum. ama bu kadar çabuk hamilelik ihtimalimin olduğunu düşünmemiştim. regli günüm 4 gün gecikti.fakat tüm regli belirtilerimde vardı. göğüslerimde şişlik , bel ağrısı gb. fakat bu ay çok erkenden belirtiler başlamıştı bende bugün olurum yarın olurum diye bekledim.bu sabah idrar testinde 2 çizgi gördüm . fakat 2. çizgi böyle çok yoğun kırmızı da değil çok silikte değil. anlayamadım tekrar bir daha yaptım.sonuç yine aynı. sanırım hamileyim. İnşallah öyledir yoksa çok ama çok üzülücem. saat 14.30 da dr. randevu aldım. çünkü dayanamıcam çok merak ediyorum. kızlar biraz uzun oldu biliyorum kusura bakmayın. ama şu an hiç kimseye söylemedim.eşimde işte birilerine anlatmam gerekiyordu. allahım tüm bebek isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. lütfen benim testlerdede yanlışlık olmuş olmasın.lütfen dua edin bana.

zannetmiyorum yanlışlık olduğunu bende şu an hamileyim daha doktora gitmedim testle öğrendim muhtemelen doğrudur diye gitmedim adetim 6 gün geçti, iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum, hiç üzülme rahat ol rabbim bebeğini hayırlı eylesin sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşallah.:49:

anneciğine :)) bunu duymak bile insanın içini bi hoş ediyor. çok sağol yüreğime su serptin . çok heyecanlandım dr. en azından kan testi yapsın diye gidicem çünkü sanırım daha gözükmez kesem..

dr. gittim :)) kese miniminnacık gözüktü ama kan tahlili pozitif.. 15 gün sonra keseyi görmek için gel dedi dr. içim içime sığmıyor. allahım isteyen bekleyen herkese bu duyguyu sevinci yaşatsın bunu canı gönülden istiyorum diliyorum..

hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

dr. gittim :)) kese miniminnacık gözüktü ama kan tahlili pozitif.. 15 gün sonra keseyi görmek için gel dedi dr. içim içime sığmıyor. allahım isteyen bekleyen herkese bu duyguyu sevinci yaşatsın bunu canı gönülden istiyorum diliyorum..

Tebrık ederım canım ınsallah kalp atısınıda duyarsın bıran once
Allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

hayırlısı olsuun Allahım sağlıklı kucagına almayı nasip etsiin darısı başıma :nazar:
eşine nasıl söyledin :)

bana hamileliginizin ilk ayindaki belirtilerinizden yazarmisiniz benim bugun adet olmam lazim ama hic belrtim yok gecen ayda 5 gun gecikmisti adetim acaba gec dollenme olupta bu ay hamile olabilirmiyim???:23:

Öncelikle hoşgeldin,:71:Allah tamamına erdirsin,yavrunu sağlıcakla kucağına almanı dilerim....:emir_bebek:

bide adetim duzenli degil hic gecikmezdi adetim erken olurdum ama gecen ay adetimdem 1 hafta once kasiklarimda acaip bi agri oldu bicak batmasi gibi hareket edemedim 2 3 gun surdu agri ama ilk gunu cok siddetli oldu snrada 5 gun gecikti

hayırlısı olsuun Allahım sağlıklı kucagına almayı nasip etsiin darısı başıma :nazar:
eşine nasıl söyledin :)

aslında eşim dedi bana test yap diye. sabah kahvaltı ediyorduk test yapsana dedi evdede vardı. ben sanmıyorum ama hadi bi yapim dedim. sonra tabi bende bi çığlılk :) çizgi çiftti. ama çok koyu kırmızı değildi. eşimde bende dedik bu test bozuk tekrar yaptık aynıydı o zaman anladım ama hala bi şüpe vardı. Ve mecburen eşim işe gitti . ben de öle içimde şüphe sevinç karnımda ağrılarla evde tek başıma kaldım. ikimizinde aileleri uzakta olduğu için o an yanımda kimse olamadı. bu çok zor bi durum :)

bana hamileliginizin ilk ayindaki belirtilerinizden yazarmisiniz benim bugun adet olmam lazim ama hic belrtim yok gecen ayda 5 gun gecikmisti adetim acaba gec dollenme olupta bu ay hamile olabilirmiyim???:23:

inşallah hamilesindir canım inşallah.. aslında bende pek hamilelik belirtisi gibi bişey değildi olanlar yani sanki hep regli olacakmışım gibiydi. benim adetlerim çok düzenli yanlız 26 günü sadece ya bir gün geçer ya da ve çoğunlukla 26 günde bir mutlaka görürüm. en son aralık 27 sinde adewt omuştum bu ayda 21- 22 gb. bekliyordum ama ayın 24 ünde test yaptım ve 2 çizgiyi gördüm. fakat bu ay tam 8 gün önce belim kopacak gibi ağrıdı yataktan zor kalkıyordum. göğüslerimde o kadar acıyordu ki anlatamam. yani evin içinde bile yürürken kıyafetim göğüslerimin ucuna değdikçe yanıyordu ve her zaman üşüyen ben bu ay sanki ateşler basıyor gibi evin içinde askılılarla dolaştım onu haricinde çok belirgin bişey hissetmemiştim. fakat şimdi düşününce o zman önemsemediğim bişeyler aklıma takılıyor. mesela midem çok yanıyordu , migren hastasıyım ben her ay adetten önce mutlaka tutardı ve bu ay hiç başım ağrımadı. ( inşallah hiç tutmaz çünkü ilaç içmeden çok zor atlatıyorum) bendeki belirtiler bunlardı canım inşallah seninde bu ay gecikmelerin uzar ve hamile olduğunu öğrenirsin . allah isteyen dua eden herkese nasip etsin.. biraz uzun yazdım yine ama bişey daha eklemek istiyorum . ben bu ay ovulasyon testi kullanmıştım kullanan bazı arkadaşlarım çok doğru bi netice vermediğini söylemişlerdi ama bende gerçekten sonuç net çıktı. adetlerim düzenli olduğu için yumurtlama günümü aşağı yukarı biliyordum gerçekten o günlerde yaptığım testte 2 çizgi çıktı hemde tam 2 gün . birinci gün daha açıktı sonraki gün tam olarak netti . istersen sende bi kullan . tabi inşallah gerrek kalmaz sana ama. tavsiye ederim . kutunun içindende erken gebelik testi çıktı. o da gerçekten erkenden çift çizgiyi gösterdi bana. Dr. dedi ki normal test yapsaydın çımkazdı bu kadar erken çünkü daha çok küçük benim bebeğim..inşallah bi faydam olmuştur sana..istersen markasınıda söylerim canım..

inşallah hamilesindir canım inşallah.. aslında bende pek hamilelik belirtisi gibi bişey değildi olanlar yani sanki hep regli olacakmışım gibiydi. benim adetlerim çok düzenli yanlız 26 günü sadece ya bir gün geçer ya da ve çoğunlukla 26 günde bir mutlaka görürüm. en son aralık 27 sinde adewt omuştum bu ayda 21- 22 gb. bekliyordum ama ayın 24 ünde test yaptım ve 2 çizgiyi gördüm. fakat bu ay tam 8 gün önce belim kopacak gibi ağrıdı yataktan zor kalkıyordum. göğüslerimde o kadar acıyordu ki anlatamam. yani evin içinde bile yürürken kıyafetim göğüslerimin ucuna değdikçe yanıyordu ve her zaman üşüyen ben bu ay sanki ateşler basıyor gibi evin içinde askılılarla dolaştım onu haricinde çok belirgin bişey hissetmemiştim. fakat şimdi düşününce o zman önemsemediğim bişeyler aklıma takılıyor. mesela midem çok yanıyordu , migren hastasıyım ben her ay adetten önce mutlaka tutardı ve bu ay hiç başım ağrımadı. ( inşallah hiç tutmaz çünkü ilaç içmeden çok zor atlatıyorum) bendeki belirtiler bunlardı canım inşallah seninde bu ay gecikmelerin uzar ve hamile olduğunu öğrenirsin . allah isteyen dua eden herkese nasip etsin.. biraz uzun yazdım yine ama bişey daha eklemek istiyorum . ben bu ay ovulasyon testi kullanmıştım kullanan bazı arkadaşlarım çok doğru bi netice vermediğini söylemişlerdi ama bende gerçekten sonuç net çıktı. adetlerim düzenli olduğu için yumurtlama günümü aşağı yukarı biliyordum gerçekten o günlerde yaptığım testte 2 çizgi çıktı hemde tam 2 gün . birinci gün daha açıktı sonraki gün tam olarak netti . istersen sende bi kullan . tabi inşallah gerrek kalmaz sana ama. tavsiye ederim . kutunun içindende erken gebelik testi çıktı. o da gerçekten erkenden çift çizgiyi gösterdi bana. Dr. dedi ki normal test yapsaydın çımkazdı bu kadar erken çünkü daha çok küçük benim bebeğim..inşallah bi faydam olmuştur sana..istersen markasınıda söylerim canım..

cevabin icin cok tesekkur ederim ALLAHIM BEBEGINI SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN benim adetlerim duzensiz ilac kullaniorum gecen ay 5 gun gecikti 20 sindeyken 25 inde oldum bu ayda 25 i gecti bugun 26 bi belirti yok ama midemde yanma ve hafif bulanti var herseyin hayirlisi bugun doktoruma gidecem bakalim ne diecek tekrar tesekkurler:61:sonuclari sizede yazarim:61:

adetim 4 gün gecikti test yapsam kesin sonuç verirmi:57:

sanırım verebilir yani benim o kadar bile gecikmemişti ama tabi yine de emin o olamıyorum. kişiden kişiye de değişebilir. bi de erken gebelik testleri var ben ondan yapmıştım istersen sende onlardan al ve yap.

Back
X