- Konu Sahibi happyhappy
-
arkadaslar 3 gecedir beebgim aksam aglıyor sebepsiz yere ne yapsak nafile!arada susuyor tekrar vasliyor ve 3-4 saat suruyor bucok uzgunum
Allah beterinden korusun diyorum napıyım
tavsiyeniz var mı arkadaslar bana???
üzülme arkdaşım bebegim olsada aglasa biz 10 yıldr bebek hsretyle yanıyruz ama yaşamadı bebeklerm egerki saglıgında bşey yoksa aglamasına hiç üzülme sakın allhım uzun ömür versn bebegne allhım banada versin aglayan bir bebeiş hiç susmasın ben razıyımmmmmmmmm
Bebeğiniz Kolikse
Bu durum kronik hale gelirse, bebeğinizi nasıl ve nelerle beslediğinizi yeniden gözden geçirmelisiniz (eğer anne sütü ile besliyorsanız, neler yediğinize bakmalısınız).
Bu noktada doktorunuza danışmanız çok önemlidir ancak, yine de size bazı taktikler öneriyoruz:
Neler yediğinizi gözden geçirin ve mönünüze belirli yiyecekleri ekleyip çıkararak nelerin bebeğinizde daha fazla gaz oluşmasına neden olduğunu anlamaya çalışın.
Bebeğiniz biberonla besleniyorsa, biberonunun fazla hava yutmasını önleyecek şekilde tasarlanmış, yaşına uygun ve kaliteli bir ürün olduğundan emin olun.
Çocuğunuzun reçetesini değiştirin. Bebeğiniz mamasını, sütünü o anda devam etmekte olduğu beslenme çeşidini değiştirmeye çalışın. Daha kolay sindirilebilir besinler yedirmeye ya da anne sütü ile besleniyorsa, siz daha kolay sindirilebilir besinler yediğinizden emin olun.
Çocuğunuz antibiyotik aldığı zamanlarda onu yoğurtla besleyin. Yoğurt kaybettiği iyi bakterileri geri kazanmasına yardımcı olur. Çocuğunuz katı besinlerle beslenmeye başladığında, bazı meyveler fazla şeker barındırdığından bunlar bebeğinizin gazının artmasına neden olabilir. Bebeğinizin ilk katı besinlerinin kolay sindirilebilir gıdalar olduğundan emin olun, sonrasında giderek diğer gıdaları da vermeye başlayın
kızımı saglıkla bir kucagıma alayımda aglaması uykusuz geceler geçirmem hiç önemlid egil valla allahım yarıdmcın olsun ben snei anladım tabikide o aglayınc asne bişey yapamadıgın için üzülüyorsun demi hayatım sırf bu yuzden dieğr arkadaşım dileirm allahım tez vakitte saglıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü bir evlat verir amin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?