bebeğe bakmak için geldiler maalesef çok zor çokkkkkkkkkkkkk hayat mayat kalmadı bende
Canım Allah yardımcın olsun, işin zor. Ama yine de bakıcı işine sıcak bakmanı tavsiye ederim. Benim eşim bilgisayarcı ve evlere kamera filan bağlıyorlar. İş yerinden izleyebilirsin bakıcıyı. Çok da maliyetli birşey değil, 3-4 yere bağlatabilirsin.
canım selamlar.
farklı bir ilde camera bağlayabiliyormu?
maliyeti tahmini ne kadar olur?
bana bu konularda bilgi verir misin?
benim kayınvalidemde herşeyi yönlendirmek isteyen birisi bende yönlendirilmekten nefret ediyorum en başından yüz göz olmamak için eğer istemediğim birşey olacaksa önceden eşime istediğim şeyi çaaktırmadan söylüyorum bizim bebişede kayınvalidem bakacak acaba beslenme konusunda sorun yaşar mıyız diye bende korkuyorum hayırlısı inşallah
arkadaşlar hepinize tşk ediyorum.
öncelikle annem hasta ms hastası hafta sonlarıda onun gönlünü almak için koştur koştur yanına gidiyorum. yalnız evde sıkılıyor şenlik oluyoruz ama baya yorucu oluyor dinlenme günümde ister istmeez orda yoruluyorum.
bakıcı işine eşim ilk balkarda karşıydı bebeğimiz küçük dedi bakıcıya güvenemedi.
biraz kavgdan sonra kayınvalidemde karar kıldık .
maddi durumuz iyi allaha şükür ama bu işini elde etmek için çok çaba sarfettim kariyer felan durumları eğer işe ara verirsem belki geri dönemem yada her seyi sıfırlamış lurum yaşımda 30 bu arada yanı yeni bir başlangıç yapamam yapsamda 2. bebek düşünüyoruz 3 4 sene sonrası için.
kayınvalidem tuaf bir kadın, yanı tarif edemem sürekli eleştirel modda bana olanları duymuyorum artık ama oğluma karşıda öyle mesala basmıyor yürümüyor sürünmüyor dönmüyor yemiyor.vsvsv
istediği zamn basar istediği zaman yürür istediği zaman yer istediği zaman sürünür vs demekten dilimde tüğ bitti.
ben konuştum gitmeden anlattım olmadı eşim anlattı not yazdık bıraktık önce şu sonra bu vs gibi olmadı eşim kavga etti bağırdı çağırdı olmadı.
inanırmısnız oğlum 5 saatte 20 yada en fazla 30 ml su içiyor içirmiyor çünki içmedi diyor suyu sevmiyor diyor çıkıyor ben oğlumun bi seferde 60 ml su içtiğini bilirim nazına gitmiyor kısaca
ve oğlum 1 haftadır hiçbir seyi yutmak istemiyor. pirincleri yedirmiyor tel sehiryeleri vermiyor çorbasında ayırıyor. çorbasına ekmek doğra dedim tahıl sonuçta ve pütürlüye alışsın diye şişmanlıyormuş vermedi
oğlumun kilosu çokmu yaa 11 kilo boyuda 77 cm boyu uzun olduğu için tonton durmuyor zaten hareketlensin yürüsün koşsun birde dişler çıksın zayıflarki yavrum.
bakıcı işide daha zor olur şuan için ama seneye kesinlikle istemiyorum psikolojım bozuldu nefret ettim kadından . tek korkum oğlum yemiycek yutamıycak 3 4 yasına kadr kabus gibi geçicek
slm cnm benimde 16 aylık bir oğlum var Allah hepimizinkini bağışlasın işe başladığımda oğlum 7 aylıktı mecburen başladım çünkü yeni atamam yapılmıştı ve bu fırsatı kaçıramazdım başta işe başlamam 1 ay kala bakıcı tuttuk ki çocukla birbirine alışsın diye yedirmesi içirmesi herşey iyiydi hoştu ama 2 ay baktı 2 kez kadını uyurken yakaladım ilkinde eşimin zoruyla affettim ikincisinde eşime bile sormadan işine son annem şehir dışında 10 gün geldi baktı sonrasında babannesi halada bakıyor mecbur bacak başlarda liste yaptım verdim kah uydu kah uymadı, uyku saatleri bütün telkinlerime rağmen ne yapayayım uykusu geliyor şeklinde oldu vs vs ama artık ben biraz rahat olmayı takmamayı öğrendim kaynanamda çocuk bakmayı öğrendi azıcık üstü başı leş modunda buluyorum ama ne yapayım bu kadar yapabiliyor kusura bakma kızım dedesi meyve vermiş üstü batmış falan diyo bende olur o kadar diyorum düşüyo kalkıyo ama büyüyo hiç merak etme
1.si çalışan anne olmak zor asla annesi yanında olan çocukla bizim çocuklarımız bir olmucaklar bunu unutma belki daha iyi olacaklar belki daha kötü
2.si rahat ol bir ara bende kafayı yicektim çocuk ev işi çamaşır bulaşık yemek yetişemiyorum diye bunalıma girdim artık bıraktım takmıyorum kalsın işler yoksa oğlumla vakit geçiremiyorum
şu durumda bakıcı tutman mantıklı geliyor cnm yazdıklarının hepsini okudum inan hep kötü örnekleri alıyoruz ama iyi olan bakıcılarda var evine al bakıcıyı evede kamera falan koy için rahat eder bide 1 yaşını geçince işin biraz daha kolay olacak en azından ona özel yemek hazırlamaların bitecek onlar için çalışmıyomuyuz daha iyi bir gelecek sunabilmek için inan bu zamanlar geçecek bende 2012 gibi 2. bebiş düşünüyorum oğlum 3-3,5yaşında olacak asaletimde onaylanmış olacak 2 senede ücretsiz alırım biri anasınıfına biride kreşe gider Allah'ın izniyle herşey yoluna girer aslında anlatacak çok şey var seni çok iyi anlıyorum ama bu kadar yazabildim işin özü babannesi süper mi bakıyor tabiki hayır ama mec-bu-rum
arkadaşlar hepinize tşk ediyorum.
öncelikle annem hasta ms hastası hafta sonlarıda onun gönlünü almak için koştur koştur yanına gidiyorum. yalnız evde sıkılıyor şenlik oluyoruz ama baya yorucu oluyor dinlenme günümde ister istmeez orda yoruluyorum.
bakıcı işine eşim ilk balkarda karşıydı bebeğimiz küçük dedi bakıcıya güvenemedi.
biraz kavgdan sonra kayınvalidemde karar kıldık .
maddi durumuz iyi allaha şükür ama bu işini elde etmek için çok çaba sarfettim kariyer felan durumları eğer işe ara verirsem belki geri dönemem yada her seyi sıfırlamış lurum yaşımda 30 bu arada yanı yeni bir başlangıç yapamam yapsamda 2. bebek düşünüyoruz 3 4 sene sonrası için.
kayınvalidem tuaf bir kadın, yanı tarif edemem sürekli eleştirel modda bana olanları duymuyorum artık ama oğluma karşıda öyle mesala basmıyor yürümüyor sürünmüyor dönmüyor yemiyor.vsvsv
istediği zamn basar istediği zaman yürür istediği zaman yer istediği zaman sürünür vs demekten dilimde tüğ bitti.
ben konuştum gitmeden anlattım olmadı eşim anlattı not yazdık bıraktık önce şu sonra bu vs gibi olmadı eşim kavga etti bağırdı çağırdı olmadı.
inanırmısnız oğlum 5 saatte 20 yada en fazla 30 ml su içiyor içirmiyor çünki içmedi diyor suyu sevmiyor diyor çıkıyor ben oğlumun bi seferde 60 ml su içtiğini bilirim nazına gitmiyor kısaca
ve oğlum 1 haftadır hiçbir seyi yutmak istemiyor. pirincleri yedirmiyor tel sehiryeleri vermiyor çorbasında ayırıyor. çorbasına ekmek doğra dedim tahıl sonuçta ve pütürlüye alışsın diye şişmanlıyormuş vermedi
oğlumun kilosu çokmu yaa 11 kilo boyuda 77 cm boyu uzun olduğu için tonton durmuyor zaten hareketlensin yürüsün koşsun birde dişler çıksın zayıflarki yavrum.
bakıcı işide daha zor olur şuan için ama seneye kesinlikle istemiyorum psikolojım bozuldu nefret ettim kadından . tek korkum oğlum yemiycek yutamıycak 3 4 yasına kadr kabus gibi geçicek
öyle mutsusuzum ki. tarifi imkansız . çok guzel ve sağlıklı bir oğlum var allaha şükür işimde çok iyi eşimde sorunsuz . ama ben artık hiç mutlu olamıyorum koşturmaca karmaşa uykusuz kalmak vsvs
oğlum 10 aylık kayınvalidem bakıyor ben sabah işe gitmiyorum mesaim 12.30 17.00 yanı yarım gun calışıyorum. sabah oğlum erken uyanıyor tabi bende ve başlıyorum koşturmacaya bulaşık mak boşalt oğlumun kahvaltısını hazırla ortalığı topla iş içinn gereken evrakları hazırla kendin hazırla emek emek oğluma çorba meyve vs gibi gunluk seylerini hazırla ki buna çok özenıyorum saatlerce ez haşla süz kaynat basit seyler değil. bilen bilir ama kayınvalidem yedirmiyor şişman oldu. yerinden kalkmıyor yeter yemek istemedi ağzından geri geldi vsvs gibi basit bahaneler buluyor ve inanın her seye uygun bir bahanesi var o kadar üzülüyorumki oğlum 11 kilo ve 77 cm.
oğlum dun kahvaltı yaptı meyve yedi uyumadı kayınvalidem geldi ben çıktım çorba yapmıştım muhallabi birde meyve gelince bende yoğurdunu yediricem onun içinde hazırlıklar yaptım ama geldimki ne meyve yem,iş ne muhallabi ve oğlum aç mızmız sızlanıp duruyor.
hiçbir sey demedim kaşık maması hazırladım sildi süpürdü ama.
çorbasına pirinc koyuyorum yedirmiyor yutamazmış boğuluyormus tel sehriye koyuyorum yedirmiyor ya da ezip veriyor eline büskivi ver ekmek ver kendi kemirsin yesin diyorum çiğnemeyı kendini beslemeyı öğrensin diyorum yok ben korkuyorum ...
artık ağlamaktan bıktım eşimle sürekli kavga ediyoruz oda caresiz. ne yapmalıyım kafa yedim yorgunum ve biitkinim
ne yapabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?