merhaba.yaşadıklarna gerçekten çok üzüldüm aklın sürekli evde olarak çalışmak çok zor hiç bir verimi de olmaz.ben de öğretmenim 1 yıl ücretsiz izin hakkımı kullandım şimdi yakında işe başlıyacağım ve benim bebeğime de kayınvalidem bakacak üstelik farklı ilden gelecekleri için bizde yaşayacaklar.ama ben çevremde bakıcı sorunlarını gördüğüm için şimdilik güvenip bakıcıya bırakamam buna katlanacağım artık.tabi bunları şimdiden söylüyorum şartlar nasıl olur neyigösterir bilemiyorum.açıkcası yazdıklarını okuyunca daha da çok korktum.kayınvalidem seninki kadar değil elbette ama yanlış yaptığı birşeyi söyleyince hemen suratı asılıryine de kendi bildiğini okur.artık bizi neler bekliyor bilmiyorum.bir de sürekli aynı evin içinde :2:
sen annesi olarak en iyi kararı verecek olan kişisin biz burdan ne dersek boş çünkü sen yaşıyorsun sen gözlemliyorsun olanları.mantığına hangisi uyuyorsa öyle karar ver.hakkında hayırlısı olsun Allah sabır versin.
sen annesi olarak en iyi kararı verecek olan kişisin biz burdan ne dersek boş çünkü sen yaşıyorsun sen gözlemliyorsun olanları.mantığına hangisi uyuyorsa öyle karar ver.hakkında hayırlısı olsun Allah sabır versin.