kızlar nasıl girilir bilmiyorum aslında psikologlar da der ya hep çocukluğunuza inmek lazım diye ben tabi ordan başlamayacağım ben kendimi bildim bileli annem tarafından sürekli eleştirildim ama o kadar önemsiz şeylerki annem hayatım boyunca her şeyime müdahale etti toplum içinde bile nerde ne konuşacağıma ne giyineceğime nereye gitmem gerektğine kiminle nasıl biriyle evlenmem gerektiğine kadar daha sayamadığım bir çok şey ve kendimi kapana kısılmış 27 yaşında ama bu zamana kadar özel hayatı hiç olmamış biriyim kendi odamda bile en fazla 1 saat yalnız kalabiliyorum her şeyi merak ediyor didikliyor onunla ne konuştun bununla ne konuştun ömrüm boyunca beni suçladı senin babanda böyleydi halana çekmişsin (babamla ayrılar bu arada) şeker hastası olduğu için çok çabuk sinirleniyor ve her sinirlenişte sürekli hakaret işitiyorum inanın evden çıkmayan sosyal hayatı olmayan biriyim erkek arkadaşımda olmadı bu yüzden ve sürekli orospu, itin dölü gibi hakaretler işitiyorum üstelik gerçekten incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerdenannem otoritesi aşırı yüksek bir insan ve evde herkes üzerinde hakimiyet kurmak istiyor o kadar bunaldım o kadar kırgınım ki sadece ağlamak istiyorum herkesin annesi böylemi yoksa bir benim annemmi böyle lütfen yardımcı olun aşırı sinirli geçmişte o da çok acılar çekmiş içine atmış babam da onun ailesinden çekmiş annanemden çekmiş hala çekiyor ama tüm acılarını benden çıkarıyor sürekli bana kusuyor o kadar bunaldımki benimde elimde olmayan sağlık sorunlarım oldu yine beni suçladı beni hastanelere sürüklediniz diye hepsini geçtim allah aşkına sizin anneleriniz de sizlerin fiziksel özelliklerini küçümsüyormu mesela boyum 160 ama buyun yapım biraz kısa azıcık kiloluyum 57 kilo ama ne tıkılığım kaldı ne şişkoluğum seni kim beğenecek makyaj yapma şam şeytanı gibi oluyosun az ye biraz ne biçim yemek yiyorsun kilodan boynun görünmüyor aynı baban gibi tıknazsın halan gibi bilmişsin çirkin bir ağız yapın var ne biçim bakıyorsun şu kız varken seni mi alacaklar vs vs vs.... okadar doldum ki ben çirkin biri değilim herşeyi geç beni de allah yaratmadı mı bir anne evledına böyle mi davranır çok sinirlerim bozuldu ve dikkat ettim ben de etrafıma karşı sinirliyim sürekli eleştirmeye başladım insanları kırıcı oluyorum bazen elimde olmadan ama ben de ne kadar negatif enerji varsa annem tarafından içime yüklendi ne yapmalıyım kendim için kızlar ayrıca sizin annelerinizde de var mı bu durum ne olur bana yardımcı olun
Babana git annen çekilmez biri...maalesef asgari ücret bile alamıyorum keşke çıkabilsem çok da tutucular evlenmeden çıkamazsın kuralımız var bir de
Erkek arkadaşım olmadı canım daha doğrusu ilk buluşmaların ötesine geçemiyorum çünki annemde aynı zamanda aşırı koruma içgüdüsü var aşırı kaygılı bir arkadaşımla buluşsam acaba noldu niye geç kaldı çocuk mu birşey yaptı aşırı kaygılı bazen bunaltır yani biriyle evlenmek içinde en az 3 ay görüşmen gerek tanıman için buluşacaksın güveneceksin ama annemin o kadar sabrı biri çıksın hop hemen evlenelimCanım benim çok üzüldüm, kendine güven lütfen annen anormal. hiç erkek arkadaşn olmadı mı?
Yok canım Evliliğin bitmesinde baştan sona babam Hatalı ama annemin hatası bu zamana kadar hep susmuş içine atmış bir yerden çıkacak elbet acısı şimdide böyle çıkarıyorYok canım öyle değildir heralde.Siz büyüksünüzde ondan size içini boşaltıyordur.Bide erkekler kadınlar gibi değildir fazla dert sıkıntı dinlemeyi sevmezler.Siz bence sadece dinleyin boşverin anlatsın dursun takmayın kafanıza.Birazda sanki anneniz suçlu gibi 2 tane evlilik geçmiş başından.Demekki çok fazla dırdır etti evlilikleri bozuldu.Dediğim gibi erkek milleti çok konuşan kadın sevmez benim eşimde öyle babamda öyle tanıdığım erkeklerin geneli böyle canım
kızlar nasıl girilir bilmiyorum aslında psikologlar da der ya hep çocukluğunuza inmek lazım diye ben tabi ordan başlamayacağım ben kendimi bildim bileli annem tarafından sürekli eleştirildim ama o kadar önemsiz şeylerki annem hayatım boyunca her şeyime müdahale etti toplum içinde bile nerde ne konuşacağıma ne giyineceğime nereye gitmem gerektğine kiminle nasıl biriyle evlenmem gerektiğine kadar daha sayamadığım bir çok şey ve kendimi kapana kısılmış 27 yaşında ama bu zamana kadar özel hayatı hiç olmamış biriyim kendi odamda bile en fazla 1 saat yalnız kalabiliyorum her şeyi merak ediyor didikliyor onunla ne konuştun bununla ne konuştun ömrüm boyunca beni suçladı senin babanda böyleydi halana çekmişsin (babamla ayrılar bu arada) şeker hastası olduğu için çok çabuk sinirleniyor ve her sinirlenişte sürekli hakaret işitiyorum inanın evden çıkmayan sosyal hayatı olmayan biriyim erkek arkadaşımda olmadı bu yüzden ve sürekli orospu, itin dölü gibi hakaretler işitiyorum üstelik gerçekten incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerdenannem otoritesi aşırı yüksek bir insan ve evde herkes üzerinde hakimiyet kurmak istiyor o kadar bunaldım o kadar kırgınım ki sadece ağlamak istiyorum herkesin annesi böylemi yoksa bir benim annemmi böyle lütfen yardımcı olun aşırı sinirli geçmişte o da çok acılar çekmiş içine atmış babam da onun ailesinden çekmiş annanemden çekmiş hala çekiyor ama tüm acılarını benden çıkarıyor sürekli bana kusuyor o kadar bunaldımki benimde elimde olmayan sağlık sorunlarım oldu yine beni suçladı beni hastanelere sürüklediniz diye hepsini geçtim allah aşkına sizin anneleriniz de sizlerin fiziksel özelliklerini küçümsüyormu mesela boyum 160 ama buyun yapım biraz kısa azıcık kiloluyum 57 kilo ama ne tıkılığım kaldı ne şişkoluğum seni kim beğenecek makyaj yapma şam şeytanı gibi oluyosun az ye biraz ne biçim yemek yiyorsun kilodan boynun görünmüyor aynı baban gibi tıknazsın halan gibi bilmişsin çirkin bir ağız yapın var ne biçim bakıyorsun şu kız varken seni mi alacaklar vs vs vs.... okadar doldum ki ben çirkin biri değilim herşeyi geç beni de allah yaratmadı mı bir anne evledına böyle mi davranır çok sinirlerim bozuldu ve dikkat ettim ben de etrafıma karşı sinirliyim sürekli eleştirmeye başladım insanları kırıcı oluyorum bazen elimde olmadan ama ben de ne kadar negatif enerji varsa annem tarafından içime yüklendi ne yapmalıyım kendim için kızlar ayrıca sizin annelerinizde de var mı bu durum ne olur bana yardımcı olun
evet çok Haklısın ananem de bizimle yaşıyor ve kendisi de hiç sevgi görmemiş ve çok bencil bir kadınmış annem de hem babamdan hem anneannemden çekmiş Ömrü boyunca herkesin sorumluluğunu üstüne almış aman oğlum ben getiririm ben götürürüm aman sen yorulma haliyle kendi psikolojisine etti ne ettiyse ama sonra bunu kullanıyor ben saçımı süpürge ettim diye bilmiyorum bu böyle gitsin istemiyorum ama dikkat ettim ben de sinirli ve sürekli birşeyleri eleştiren şikayetçi biri olmaya başladım bu durumdan hiç hoşlanmıyorum çok Kırıcı oluyorum çünkiElin adamı çok iyi sever sen yeter ki kendini hayatı duygularını olduğu gibi kabul et ve sev. Evlenince annen yüzünden başlarda soryn yaşarsan bile eşin senin yüreğinin güzelliğini farkettikçe sana destek olacaktır. Ayrıca sen annene dönmek istemediğinden evliliğinde yapıcı olursun, Hiçbirşey için kaygılanma. Annen sevmeyi bilmiyor sevgisini göstermeyi de bilmiyor bence anneannen de bilmediğinden bu kısırdöngü halini almış. Ama ilgi ve sevgi bekliyor. Seni seviyor. Hem de çok. Ama kendini suçluyor. Dik dur. Yanımda ol karşımda değil de beceremez ama dene. LüTfen sen de ilerde kızın olursa ne yaşarsan yaşa kızına kusma. Benim annem de aynı. Mutsuz annesinin sevgisini almamış babam da mutlu edemedi. Delirdi. Raporu da var. Beni mahvetti ama öldürmeyen yumruk diriltir. Eşim de sevgisini dolu dolu ifade edemiyor. Ama ezmiyor üzmüyor hakaret etmiyor. Bazen kontrolümü kaybedip kızımı gereksiz bunalttığımı farkettiğimde miras davranışlarımı hemen düzeltiyorum. Tabi yapmacık ama kızım gözlerine bakıp gülümsersem beni affediyor özür de dilersem.. daha 7 yaşında neler yaşattım