Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
klasik seven eş(kadın) davranışı bu...inanmaya çalışmak yaptığın şey..
hayırlısı olsun senn ve eşin için...
Neden bukadar anlamsız sorular sorduğunuzu anlamadım ben çok konuşan ve ne varsa söyleyen bi insanım bazen insanların üstüne üstüne gitttiğimde olur eşimde tam tersi sessiz hiç kimseye karışmayan bi kişiliğe sahiptir aileme karşı beni koruma nedeni genelde herkes eşimin tarafında olur çünkü benim huyumu biliyolar bazen çocuğu öyle sıkıyorumki annem bile yeter diye isyan ediyo bu rahatsızlıktan dolayıda beni suçlıcaklardı eşimde bebeğimizi yeni kaybettiğimiz için bide bu olayla yıpranmamı istemedi ortada araştırılacak bi konu falan yokBende hic birsey anlamadim vallah,
adamin kalbi tuttu diye anlatigi seyemi inandiniz, inanmak mi istediniz omu pisman oldu da korkudan kalbi tuttu???
Tammam msj cok kötü degil yani illlllaaaa süphelencek bir msj, istedigin yere cekebilirsin.
Ama böyle bir msj. aciklamasini esin öyle böyle yapa bilirdi sana, sen dinlemesende o sana anlatsaydi kullaklarinimi tikayacaktin?
Neyse hastaneye gittiniz hersey iyi cikti, sonra anlatti ve inandiniz.
Ailenize karsi niye korudu sizi anlamadim?
Ailenize neyi söyleyecektiniz ki, adamin kalbi tuttugunumu?
Yazmisiniz ya adam beni koruyor, neyde ne ici korudu onuda anlamadim!!!?
Ayrica ailenizi arsaydiniz , belki admain neden kötülestiginide anlatacaktiniz, ve aileniz bu sefer konunun üzeirne gidecekti, onun icin armanizi istemedi???
Umarim düsündügünüz gibi güzel ve dogrudur hersey, allah mutlu etsin.