- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Herhangi bir ilac allerjin var mi? Monurol kullan git al eczaneden ve bol bol su ic.
Bence Mantar olmuşsun...Bende hatalı ilaç kullanımından mantar olmuştum sirkeli su çok iyi geldi.
Mantarda akıntı olmaz mı bende hiç akıntı yok sadece yanma afedersiniz genital bolgemin dudakları bile sızlıyor
kanama devam ederken idrar testi yapılır 3.günden sonra kanama şiddetine bağlı olarak. bilmediğiniz ilacı içmeyin derim. geçmiş olsun.
Canım diğer formdan okudum geldim bende enfeksiyon dan çok çeken biriyim tam geçti diyorum tekrarlıyor ilaç fitil ne varsa kullandım yaklaşık 6 7 tane dktra gittim ama geçiyor tekrarlıyor ben ılık suya biraz sirke karıştırıp yıkıyordum rahatlatıyor ama doğru mu yapıyorum yanlışmı tam emin değilim tabi ama rahatlatıyorduKızlar yardım edin lütfen dün akşam dan beri başlayan vajinamda kaşıntı ve şiddetli yanma var bir keresinde hafif enfeksiyon vardı fitille geçmişti onda akıntı da vardı .Bu sadece yanma ve hafif kaşıntı biraz araştırdım idrar yolu enfeksiyonu belirtileri gibi Sorum şu regl im başladı bı şekilde muayene olmuyormuş haftaya randevu aldım ama dayanama bol su içiyorum an itibariyle .Birde pek adetim değil kafaya göre ilaç içmek ama arkadaşım monurol diye ilaç tavsiye etti kendisi doktor değil internet genelde doktor bunu veriyormis zararı yok deniliyor gebelerde kullanıyormuş ne yapayım şimdi ben kanama bitmeden idrar testi yapılmıyor ilacı kullansam mı lütfen yardım
Dün dediğim ilacı aldım canım içtim bol su geçti kaşıntı yanma yok vallahi haftaya regl bitince doktora gidicem ama bu kadar çabuk geçmesi mümkün mü?Canım diğer formdan okudum geldim bende enfeksiyon dan çok çeken biriyim tam geçti diyorum tekrarlıyor ilaç fitil ne varsa kullandım yaklaşık 6 7 tane dktra gittim ama geçiyor tekrarlıyor ben ılık suya biraz sirke karıştırıp yıkıyordum rahatlatıyor ama doğru mu yapıyorum yanlışmı tam emin değilim tabi ama rahatlatıyordu
Geçer canım ama tekrarla ihtimali çok Yüksek sen yinede dktra git ben büyuzden hamile kalamıyorum sanırım ilk başlarda anlamadım geç kaldım sanırım oyuzden ihmal etme geçmiş olsun tekrarDün dediğim ilacı aldım canım içtim bol su geçti kaşıntı yanma yok vallahi haftaya regl bitince doktora gidicem ama bu kadar çabuk geçmesi mümkün mü?
Geçer canım ama tekrarla ihtimali çok Yüksek sen yinede dktra git ben büyuzden hamile kalamıyorum sanırım ilk başlarda anlamadım geç kaldım sanırım oyuzden ihmal etme geçmiş olsun tekrar
Yani engel olabilir bende 1 senedir uğraşıyorum bütün testlerde sıkıntı Yok eşimin sperm testi bide benim rahim filmim kaldı yapılacak ama ikimizinde ilk evliliklerinde çoçukları olduğu için biraz daha deniyelim diyoruz çok yoruldum artık her ay üzülmekten rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere içlerindede bizlere nasip etsinBizde 6 ay olcak uğraşıyoruz ama olmuyor bu yüzden mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?