- Konu Sahibi princesslilykins
-
Şu an iş arkadaşım olan biri daha önceden eczanede çalışıyormuş, bana bu şampuanı tavsiye etti,bi eczacı hazırlamış formülünü,ısırgan otu varmış içinde, o kadar çok şey kullandımki saçlarım için artık size bi danışmak istiyorum kızlar, kullanan var mı bu şampuadan
canım,ısırgan otunun saça çok faydası varmış,bu sitede ısırgan otu kullananlar çok memnun,ısırgan otunun zaten kanı temizleme gibi bi faydası varmış,demekki saçada masajla uygulandığında saç derisinden köklere nüfus ediyor,ben bu gün aldım daha kullanmadım ama k.k da kullananlar memnunben bu şampuanın adını bıle duymadım ama bişi sorcam ısırgan otu saça ii gelıomu gelıosa nasıl yanı negbı bı yararı var
ben aldım saçlarım sevmedi sanfiyto yu.mossun ısırgan otunu aldım alerji yaptı kaşıntıdan duramadım.saçlarım çok kepekleniyor ketoral şampuanı çok seviyor ve dökülmesini azaltıyor...
ketoral,nizoral.kanazol bunlar içinde ketokanazol maddesi bulunduran şampuanlar genelde cilt doktorları seboreik dermatit vakalarında öneriyorlar bu şampuanları ancak içindeki ketakanazol maddesi saç tellerinin kalınlaştırıp dökülmeyi önleme gibi özelliği var yanlız yan etki olarak saç rengini biraz açıyo bildiğim kadarıyla yinede iyi bi seçim olabilir yalnız bu şampuanı haftada 3 kez kullanmak gerek başka bir şampuanla dönüşümlü olarak
doktor da söyledi buna benzer ama saçlarım hiçbir şapuanı sevmiyor.elidor,panthene falan hemen döküyor.bıttım sabun buldum hakiki o da keçe gibi yaptı.şu bioxini deneyim diyorum.
doktor da söyledi buna benzer ama saçlarım hiçbir şapuanı sevmiyor.elidor,panthene falan hemen döküyor.bıttım sabun buldum hakiki o da keçe gibi yaptı.şu bioxini deneyim diyorum.
ben suanda fiyto kullanıyorum daha yeni basladım kullanmaya ama saç dökülmemi şimdiden azalttı gerçekten işe yarıyor bu ürün beğendim
Bu sampuani hic tanimiyorum, nerede bulabilirim? Pahalli mi? a.s
Bende aktardan aldım ısırgan otlu şampuan ismi fiyto seninkiyle aynı mıdır dedim üzerine baktım yanında losyonuda var losyonun üzerinde www.sanfiyto yazıyo sanırım aynı aktar bana bu şampuanı önermişti daha denemedim ama umarım işe yarar içinde bir sürü kimyasal madde olan şampuanı kullanmaktansa bunu kullanmayı yeğlerim ısırgan otunun faydaları biliniyo sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?