Şampuan ve Saç Kremleri Sanfiyto şampuan

Ben kullandım.Hiç etkisini görmedim diyemem...
Şayet saçlarınız boyalı, röfleli ve yıpranmış ise,

her banyo sonrasında odun gibi sertleşen ve bir anda ot görüntüsüne sahip saçlara kavuşabilir, her saçınızı taradığınızda kopan ve kırılan bir avuç dolusu saçınızı yakından inceleme fırsatına sahip olabilirsiniz. kaydirigubbakcemile3 :tomato:

Abim eczacıdır, kendisine danışmadan almış bulunduğum için ve ayrıca bu ürünün lüzumsuzluğu adına beni tebrik ve takdir etmiştir. kaydirigubbakcemile

Kullanıp,kullanmamak yine de sizin kişisel tercihinize kalır.

canım bunu kullanmadım kullananıda görmedim ama ben prozinc kullanıyorum çokta memnunum..

Şu an iş arkadaşım olan biri daha önceden eczanede çalışıyormuş, bana bu şampuanı tavsiye etti,bi eczacı hazırlamış formülünü,ısırgan otu varmış içinde, o kadar çok şey kullandımki saçlarım için artık size bi danışmak istiyorum kızlar, kullanan var mı bu şampuadan

ben bu şampuanın adını bıle duymadım ama bişi sorcam ısırgan otu saça ii gelıomu gelıosa nasıl yanı negbı bı yararı var
canım,ısırgan otunun saça çok faydası varmış,bu sitede ısırgan otu kullananlar çok memnun,ısırgan otunun zaten kanı temizleme gibi bi faydası varmış,demekki saçada masajla uygulandığında saç derisinden köklere nüfus ediyor,ben bu gün aldım daha kullanmadım ama k.k da kullananlar memnun

Bende aktardan aldım ısırgan otlu şampuan ismi fiyto seninkiyle aynı mıdır dedim üzerine baktım yanında losyonuda var losyonun üzerinde www.sanfiyto yazıyo sanırım aynı aktar bana bu şampuanı önermişti daha denemedim ama umarım işe yarar içinde bir sürü kimyasal madde olan şampuanı kullanmaktansa bunu kullanmayı yeğlerim ısırgan otunun faydaları biliniyo sonuçta

ben aldım saçlarım sevmedi sanfiyto yu.mossun ısırgan otunu aldım alerji yaptı kaşıntıdan duramadım.saçlarım çok kepekleniyor ketoral şampuanı çok seviyor ve dökülmesini azaltıyor...

ben aldım saçlarım sevmedi sanfiyto yu.mossun ısırgan otunu aldım alerji yaptı kaşıntıdan duramadım.saçlarım çok kepekleniyor ketoral şampuanı çok seviyor ve dökülmesini azaltıyor...

ketoral,nizoral.kanazol bunlar içinde ketokanazol maddesi bulunduran şampuanlar genelde cilt doktorları seboreik dermatit vakalarında öneriyorlar bu şampuanları ancak içindeki ketakanazol maddesi saç tellerinin kalınlaştırıp dökülmeyi önleme gibi özelliği var yanlız yan etki olarak saç rengini biraz açıyo bildiğim kadarıyla yinede iyi bi seçim olabilir yalnız bu şampuanı haftada 3 kez kullanmak gerek başka bir şampuanla dönüşümlü olarak

doktor da söyledi buna benzer ama saçlarım hiçbir şapuanı sevmiyor.elidor,panthene falan hemen döküyor.bıttım sabun buldum hakiki o da keçe gibi yaptı.şu bioxini deneyim diyorum.

doktor da söyledi buna benzer ama saçlarım hiçbir şapuanı sevmiyor.elidor,panthene falan hemen döküyor.bıttım sabun buldum hakiki o da keçe gibi yaptı.şu bioxini deneyim diyorum.

Canım sende varsa kepeklenme ve yağlanma saç derinde kaşıntı ketorali kullanmalısın ama haftada 3 kez kullan.Fazlası zarar diye biliyorum yanına başka şampuan gerek ben bi ara kullandım bioxcinin garip bir şekilde dökülmemi birden kesti ama daha sonra işe yaramamaya başladı internette okuduklarım ve gözlemlediklerim kadarıyla genelde bioxcinden memnun olmayan sayısı da fazla ama tabi bu etkiler kişiden kişiye değişebilir.Bende hala doğru şampuanı bulma arayışı içindeyim kafamçokkarıştı

kızlar ama bioksini bioblası en az 4 ay kullanmak gerekiyormuş,bende kullanıyorum bioksini bitirdim bioblas aldım gayet memnunum,tabii dökülcek biras,hiç dökülmemesi mümkün değil

bende ketoral,fungoral,nizoral,konazol tarzı şampuanlardan kullanıyorum gerçekten iyi geliyor saça ama arkadaşın dediği gibi sürekli kullanım iyi değil..kozmetik şampuanları boşver eczanelerde içeriği çok güzel şampuanlar satılıyor.ben prozinc kullanıyorum memnunum 10 ytl fiyatı..bi arşatır internetten gerçekten güzel şampuanlar var.

ben suanda fiyto kullanıyorum daha yeni basladım kullanmaya ama saç dökülmemi şimdiden azalttı gerçekten işe yarıyor bu ürün beğendim

rica ederim canım inş işine yarar sana da iyi gelir..maalesef sampuanlar herkeste aynı etkiyi yapmıyor..biz kızların işi çoook zorr opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşım bende dün aktardan senin aldığın şampuanı sordum uzatma etkiside varmış hatta bunun saç kremide var buğday ve ısırgan özlü krem...almayı düşünüyorum bunların ikisinide...bi fikir edineyim dedim hanı kullanan varmı aramıza diye... benim saçlarım aslında çok uzun ve gürdür ve sağlıklı uzar da bitkisel denemek istiyorum artık şuana kadar boya bile sürmedim saçıma...

sen kullanınca sonucunu yazarsın =)

Kızlar ben tresan ısırgan otlu ş hakkında yorum sorarken fiyto kullanan bir atkadaşın tavsiyesiyle bu topiği buldum.Daha önceden tresanı ve fiytoyu deneyen var mı?Ya da eczacılara danışan var mı?Hangisi daha etkili saç dökülmesinde?

Daha önce John Freida şampuan kullanırken bir de bu fiytoyu deneyim dedim. yanındaki losyonunu hiç kullanmadım ama şampuan bence güzel. Dökülmeyi azalttığı kesin. Yıkadıktan sonra güzelce John freida nemlendiricili kremle de kremliyorum çok güzel oluyor saçlarım. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…