• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviçinden ölü fare çıktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
ABD’nin Oreon eyaletine bağlı Lincoln şehrinde Subway restoranlarının bir şubesinden sandiviç alan adam içindeki ölü fareyi görünce hayatının şokunu yaşadı.
Sitene Ekle
sandvicinden-olu-fare-cikti-6165594.Jpeg

Matt Jones isimli adam Facebook adresinden korkunç görüntüyü paylaştı. Dünyaca ünlü Subway restoran zincirinde yaşanan olay görenleri hayrete düşürüyor. Sandiviçi ısırdıktan sonra ıspanakların arasındaki ölü fareyi fark eden adam durumu hemen restoran yetkilisine iletti. Sosyal medya hesabındaki fotografa yetkilinin bile manzarayı görünce donup kaldığını yazan adam “Neyse ki şanslıyım. Isırmadan fark ettim” dedi. Subway'dan yapılan açıklamada ise restoranlarındaki her şeyin itinayla yıkandığı, farenin sandiviçe eklenen hazır ıspanak paketinden çıkmış olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

http://www.milliyet.com.tr/sandvicinden-cikan-sey-sok-etti/dunya/detay/2131775/default.htm

kabak ıspanakcıya patlamış, neyse ıspanaklarla yıkanmış en azından, temizdir o:KK53::KK53:

Ya bir de ısırmış olsaydı:KK35:Aklıma Ankara'da bir restoran zincirinde otururken masaların arasında dolaşan fare geldi:KK51:

Subway'den cok sandviç alırız..çok severiz.
Türkiye de böyle bir şey duymadım..
Şaşırdım :KK57:

Iyy resmen iğrendim daha akşam yemeğimi de yememiştim halbuki oldu mu şimdi bu haber hiçç :KK12:

Ben gorsem hacaya atardim nasil oyle gorupte fotosunu cekebilmis.Amannn sacma haberler bunlar ya

Böyle tiksinç haberler hep senden çıkıyor chess :KK70:acı bize acııı. Başlığı görünce bile midem kalktı.

Böyle haberlerde hep Amerika'dan geliyor nedense :cool:
Rakip restoranın bi hinliğide olabilir

Back
X