sandık

canım ben şimdilik evlenmiyorum ama yani annemin zamanında bana yaptığı bikaç şeyden başka hiçbişeyim yok.. artık önem vermiyoruz...

nevresim ve pike takımları falan için hazır gipürler var.. hatta çok kalitelileride mevcut alırsak onlardan alıcaz... onun dışında bi takım var nevresim takımı gibi, bi tane pike takımım var ve o dönemde moda olan vitrin içi örtülerim var dantelden... hoş bi de büyük masam örtüsü vardı ama onu yatak örtüsü yaptırcaz çok güzel yapılmış gördük.. artık kullanılmıyo nede olsa.. çok şirin olacağına eminim..

ben istemesemde annem bir sürü yaptı
şimdi hepsi çekmecelerde duruyor
bence hiç gerek yok

ben değilde benim annem çok önem veriyor daya yaşım 16 benim 2 sandık dolduracak kadar çeyizim var ne yapcam bilmiyorum ama bu aralar kurdele nakışına sardım çok güzel duruyor diye birer takım yaptırcam inş :d

ben yapıyorum kendime annemde yaptı bence vitrinlere mutfak takımına bez parcaları hiç yakışmıyo düşünsenize buzdolabınız raf örtülerinz mukfak perdeleriniz dantel ben hep öyle hayal ediyorum ve yapıyorum eskimiyoda kolay kolay daha cok mutfak takımımı dantel kullanmak istiyorum :)

bence dantel güzel ya..ne biliyim yeri ayrı yani.seee merak etme benim çeyizimde de bayaa var.Annem sağolsun:))

bende cokk dantel varrrr ördük zamanında anacımla beraber ama bulmus gibi olduk bak dügünüm yaklastı simdide rahatız opuyorumnanaktan

veriyorum ve yapıyorum nerdeyse dantel işimin büyük bir ksmını kendim yaptım
salon takımım
mutfak takımım
yatak odam
havlu kenarı
bohça
şimdi orta sehpa yapacağım :)

ben hiç sevmiyorum dantel örtüleri acıkcası pekte yakışmıyor şimdiki modern mobilylara
banada yaptılar her odaya ayrı ayrı ama sadece mutfak takımımı alacağım diğerlerini götürmeyeceğim
haa birde meşhur karyola takımları var istemesemde zorla veriyorlar :) doğumdan sonra serecekmişim :kedi:

dantellerım var ben yapmasamda teyzemlerım yaptıgı için emege sayıdan ortecegım .. özellıkle onlar evıme geldıgınde :))
evımızde bitane klasık bişii olmadıgından ,dantelleri serersem çok absurd duracak yani.. belkı bi 15 yıl sonra mobilya ve koltukları değiştirirsek kullanırım ozaman..

bence dantel güzel ya..ne biliyim yeri ayrı yani.seee merak etme benim çeyizimde de bayaa var.Annem sağolsun:))

annenin ellerine saglık,benim annemde yaptı ben küçükken ben o zamanlar önem vermiyodum ama vardı baya dantel eksiklerimde vardı tabi evlendim dantelleride aldım,evime geldim baktım kimi çarşaflarımda uçlarında dantel yok,yastıklar vs.yettişmemiş yani kısaca ben evimde isterim serdimde dantellerimi hoş duruyo boş boş olmasından çok iyi.

eğer çalışmayan zamanı olan kişilerseniz el emeği herzaman değerlidir modası geçmez ama artık pek çok bayan çalışıyor. onları yıkamak ütülemek özenle korumak çok emek istiyor malesef okadar vaktim yok. ama yatak odasına sade bir takım düşünüyorum.

evet canım sana burda hak verdim zaman degişti,kendim evdeyim ben önem veriyorum yapıyorum.çalışan nasıl yapsın zor.

ßende dantele önem veriyorum severekte yapıyorum kaydirigubbakcemile2
Çogu dantellerimi kendim yaptım ve halada yapıyorum kaydirigubbakcemile3

anneciğim pamuk elleriyle göz nuru döküpde hazırlamış az yapmış ama öz yapmış mutfak takımım ve nevresimlerinlerim var dantelli bayılıyorum satın aldığım pek çok şeyden kıymetli benim için severekte kullanıyorumopuyorumnanaktan

kızlar hala dantele benım gıb önem veren varmı.

tabiki de beeen...herkes aman dantel mi akldı şimdi dıyor herkes hazır incikli boncuklu şeylerden alıyor ama dantel gibisi vr mı yıka kullan ütü bile istemıyor bazıları...boncukların hepsi dökülüyor çok gördüm öyle alıp da 2 yıkamadn sonra atan...dantelin yerini hiç bişey tutmaz bence...anneme 2 tane salon takımı yaptırdım ama 2 side aynı ahzır gibi süper ilk fırsatta resimlerini eklycem zatn kızlar...

valla ben kendim yapmayı bilmiyorum ama danteli çok seviyorum :) annecim saolsun ördü elinden geldiğince anacığımı ana ana kullanıcam nasip olursa :))

valla ben kendim yapmayı bilmiyorum ama danteli çok seviyorum :) annecim saolsun ördü elinden geldiğince anacığımı ana ana kullanıcam nasip olursa :))

aynen adaşım, bende pek beceremiyorum yapmayı ama anneciğim sağolsun o kadar emek harcamış örmüş, mutlaka kullanacağım

Ben dantellerimi çoktan kaldırdım sadelikten yanayım, sürekli aynı dantelleri görmek gına geldi ama kaynanamın evi ise yeni evlenmiş gelin gibi süslü,dantelli sanırım bu ruh ile alakalı ben evde ne kadar az eşya o kadar rahatlarım çok eşya ve ayrıntı beni boğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…