• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sandalyelerini yeniden kaplatan var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

elielif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
64
1
46
Karaman
klasik sandalyelerini yeniden kaplatan giydirme sandalye yaptıran var mı? ben yaptırmak istiyorum ama nasıl olur bir fikrim yok.

ben mobilyacıya sordum olmaz yaptırma mahvederler inanma dedi ama hala araştırıyorum iyi bir döşemeci bulursam yaptırıcam yaptıranlar varsa bende bekliyorum

Bende kaplatacagim deriydi epey eskidi yine deri yaptirmayi dusunuyorum ve kolay olacagini saniyodum sormadim hic bir ustaya demek yapmak zor olur diyorlar uzuldum simdi

bende üzüldüm olabileceğini düşünmüştüm sandalyelerim çok yeni yenisini alamam ama kaplatabilirim diye düşünmüştüm.

//www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=427368&d=1337885969&thumb=1&stc=1

Eklentiler

• $SAM_2024.webp
    $SAM_2024.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 99
  • $SAM_2025.webp
    $SAM_2025.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
valla çok güzel olmuş ama benim sandalyelerimin arkası kısa ve biraz eğik tam düz değil nasıl olur bilmem iyi bir ustaya vermek gerek.resimdekinin aynısı$delta-.webp

Bence güzel olur eğikliğide normal ..çünkü öyle eğik kaplamalı modellerde var ...ankarada olsaydın benim ustaya yönlendirirdim....

Back
X