• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Bu şeker yenilmez lafı nerden çıktı arkadaşlar kim söyledi nerde yazıyo merak ettim kaçırdım ben heralde kusura bakmayın fisfisfis

ben de aldım sandaloz, sirkeli su zaten hep içiyorum ama malesef sandaloz beni mahvetti. çiğneyemedim arkadaşlar afedersiniz çıkarack gibi oldum zor yuttum. üzerine sirkeli suyu ictim ama dişlerimde agzımda hep parçaları kaldı :bbo: hatırlamak bile istemiyorum. bunu çiğneyen arkadaşların da önünde saygıyla eğiliyorum şahsen.

aldım öyle çekmecede duruyor. sirkeli ballı suya devam ediyorum ben de...

sanada merhabalarrr :)
evet tatlıyı kesinlikle tüketme.(bal ve dondurma da dahil.)çünkü bu sefer etkisi kırılıyormuş.
kullanıma gelince;
her sabah bir şeyler yemeden yarım saat evvel bir parça sandaloz sakızını alıp çiğniyorsun.eğer yutamazsan ardından su iç.sonra ılık bir bardak suya 1 yemek kaşığı elmalı sirke koyup iç.tadı biraz limonlu suya benziyor ama zamanla alışacaksın.sonra bu işlemi bir de akşam yemeklerinden evvel yarım saat evvel yaptın mı tamamdır.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sizce başka yapmam gereken birşey var mı tavsiyelerinizi bekliyorum bende gelişmeleri aktarırım. shinysun çok sağol :)

en başında 1. sayfada bu konuyu açan pelincan da yazmıştı.
ama sen istersen kullan eğer tadı çok kötü geliyorsa...

Teşekkür ederim hayatım onu biliyorumda yani ona kim söylemiş nerde yazıyo kendi tecrübesimi nası çıktı bu ortaya demek istemiştim :utangac: Nese gelince bana cevap yazar heralde pelincan Şeniz

sabahleyin sandoloz sakızını aldım nihayet.
ama sirkeli suyumu sabah evden çıkmadan içtigim için kullanamadım.artık akşama kaldı
umarım faydasını görürüm
sevgiler herkeseee

arkdaslar 113 sayfayı okumam mumkun degıl bunu kullanıp sonuc gorenler lutfen yazabılırmı neler yaptı nasıl kulanıldı nekadar kullanıldı cevap verecekelre sımdıden tesekurlerrr

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu sakızın tadı berbat yaaa.
aktar bana havanda döv ve 1 kaşık yoğurtla ye.ben bu sekilde bir ayda 10 kilo verdim dedi.
bu şekilde kullanan varmı

aktar bana havanda döv ve 1 kaşık yoğurtla ye.ben bu sekilde bir ayda 10 kilo verdim dedi.

evet pek çok kişi de böyle kullanıyor ama ben normal çiğniyorum.
bir de 1 ayda 10 kilo fazla değil mi normal bir insan için.Ama aktar çok kiloluysa da olabilir yani normaldir.

Günaydın. Sirkeli suyu zaten içiyorum ama hem meyvesini yiyip hem o 5+1çayını içmeden sonuç alan varsa sölesin alıcam arkadaşlar a.s.

canım bende aynen böle 1 ay kullandım yanında başka şeylerde kullandım metabolizma çayı 5 i bir yerde 3 kilo kadar verdim ama hengisinden dalayı bilemiyorum şimdi bıraktım sandalozu sanırım onun pek faydası olmamıştırfisfisfisfisfisfis

slm kızlar...Ben de yaklaşık 6 haftadır sandaloz sakızını kulanıyorum ve tam 9 kilo vermişim.Ama spor ve diyet yaptım tabi Yanisandalozun ne kadar faydası var bilmiiyorum..Benim zayıfladığmı gören kuzenlerim ve akrabalar komşular hep aktarlara koştular:) ınş herkes kilolarına bye bye der:)

Back
X