• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

sakın pelincan sadece ağız kuruluğu değil lida ile aynı etkiyi gösteriyor inanılmaz sinirli oluyorsun çarpıntı ve uykusuzluk asla kullanmayın

bu cevap reduktil içindi :) formu baştan okurken gördüm de:)) bende başlıyorum 6 kilo vermem lazım

ben geçen gün bu yazıları baştan sona okudum kilo verenlere hayran kaldım.hemen bende sandoloz sakızı elma sirkesi aldım 2 gün denedim gerçekten kilo verdiriyor 3. gün diyeti gene bıraktım sandaloz sakızını yedim elma sirkesinide içtim.yarın gene başlıycam ama bu 3. gün tüm şevkimi aldı elimden :(

sakın pelincan sadece ağız kuruluğu değil lida ile aynı etkiyi gösteriyor inanılmaz sinirli oluyorsun çarpıntı ve uykusuzluk asla kullanmayın

a.s.aramıza hoşgeldin.diş hekimi bir arkadaşım kullandı ve çook kilo verdi ama dediğine katılıyorum çok sağlıksız.ben sadece merak ettim alıp kullanmadım.ama bir ay olmuştur fx15 aldım sadece 2 kapsül içebildim beni mahfetti ve hemen bıraktım. 2 kilo fazlamıda sandaloz sakızımla verdim .çok zayıf sayılmam yinede bu halimden çok memnunum.sende diş hekimisin bir sorum var:oğlumun dişlerinin iç kısımları sürekli kararıyor sebebi nedir.çokta sık fırçalamıyor haftada en fazla 3kez ancak fırçalıyor.cevaplarsan çok sevinirim. ilgin için sağol.:1hug::1hug:

evlibarklı:canım azmini kaybetme. sağlıklı zayıflamak istiyorsan sandaloz ve sirkeden vazgeçme.
çikolataprenses:tatlım emziren bir annesin bence sen kullanma,emzirmeyi bitirene kadar sebze meyve ve en önemlisi bol su tüket.emzirirken kilolar daha çabuk veriliyor.emziren annelerin göbek problemide kalmıyor.HEPİNİZE sağlıklı günler dilerim.

merhabalar bu bloğu baştan sona okudum diyebilirim özellikle pelincana hayran kaldım kendi kilolarıyla birlikte başkalarınada azim ve destekle kilo verdiriyor bende yardıma ihtiyacı olanlardanım yarın ilk işim sandaloz sakızı bulmak ve almak şimdiye kadar kilo vermek için çok şey kullandım umarım bu son olur ve sonuç alırım sizler gibi inş
gelişmelerden haberdar ederim sizleri lütfen benim de yanımda olun

Kilo vermek için pek çok yolu denedim inşallah sandaloz sakızı son çarem olur kalan 8 kilomuda veririm....

A safety question has also arisen. Does anyone know if gum sandarac is
>poisonous? I know you don't want to get it on your hands and then eat
>something, but is it particularly toxic so that one would need to take extra
>precautions? I've never heard anything about it being poisonous myself.

Sandarac is a resin exudate from a pine tree that lives in northern Africa,
Morrocco. The trees botanical name is Callitris quadrivalvis Vent,. Pinaceae.

Its constitution is approximately 80% pimaric acid, ~ 10% callitrolic acid, and
sandaricinic acid.

It is used in tooth cements, lacquers, varnishes and as an incense. In
pharmaceuticals, it is used as na aid in ointments and plasters.

The bottom line is that it is not poisonous or toxic as you had feared, but
proper precautions should be taken when working with it such as keeping it away
from children's reach, removing excess from hands and making sure hands are
clean before ingesting food etc etc.

Also, it is soluble in alcohol, ether, acetone and other solvents. It is
likely that the solvents are more toxic than the sandarac and caution should be
exercised here as well. Use a well ventilated area such as a fume hood or the
like.

Sandarac
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
for the use in mineralogy see realgar
In general usage (a use found in Dioscorides), sandarac, or sandarach, is a resin obtained from the small coniferous tree Tetraclinis articulata, native to the northwest of Africa, and especially characteristic of the Atlas mountains. The resin, which is procured as a natural exudation on the stems, and also obtained by making incisions in the bark of the trees, comes into commerce in the form of small round balls or elongated tears, transparent, and having a delicate yellow tinge. It is a little harder than mastic, for which it is sometimes substituted. It is also used as incense, and by the Arabs medicinally as a remedy for diarrhea. It has no medicinal advantages over many of the resins employed in modern therapeutics. A similar resin is produced in China from cypresses, and in southern Australia, under the name of pine gum, from Callitris preissii.

Sandarac may also be used as a name for the tree itself.

bende dün akşam başladım sandaloza acaip derecede iştahım açıktı ama sandaloz midemde bi dolgunluk yaptı sanki iştahım azaldı yada psikolojik bakalım göreceğiz

arkadaşlar nerelerdesiniz,güzel paylaşımlarınızı görmek istiyorum bu topikte bir kişi bile kilo verse hepimiz mutlu oluyoruz.ozaman ben vereyim size müjdeyi. tekrardan 58 kiloya indim.aç kalmadan,mutsuz olmadan, çok mutluyum hepinize güzel paylaşımlar diliyorum.

evlibarklı:canım azmini kaybetme. sağlıklı zayıflamak istiyorsan sandaloz ve sirkeden vazgeçme.
çikolataprenses:tatlım emziren bir annesin bence sen kullanma,emzirmeyi bitirene kadar sebze meyve ve en önemlisi bol su tüket.emzirirken kilolar daha çabuk veriliyor.emziren annelerin göbek problemide kalmıyor.HEPİNİZE sağlıklı günler dilerim.

saol cnm benim fazla bi kilo vermem gerekmiyo aslında hamileilkteki kilolarımı bi karışımla veridm(kayınvalidemin yağ eriten karışımı diye geçio bi göz at istersen) hemde eski halime döndüm şu anda 60 kiloyum ama boyum 165 olduğu için 55 olmam gerekli onuda bununla vermeyi düşünüyodum ama emzirdikten sonra inş.

5 gündür topiği baştan sona okumakla meşguldüm nihayet bugün bitirdim hepsini okudum...

Bende sandaloza başlayalı 5 gün oluyor 1 kilo vermişim....
ıştahımı kapattı inanılmaz bir şey hep yemekten sonra çikolataya sarılırdım artık hiççç aramıyorum desem yeridir...
sirkeli suyu daha önce denemiştim fakat içememiştim bugün zor da olsa yine sirkeli suya başladım...
beşi bir yerde çayına gelince günde iki fincan kekiksiz şekilde içiyorum bu arada günde yarım saat yürüyüş 20 dk. da pilates yapıyorum...
Sevgili pelincanın dediği gibi YANSIN YAĞLAR...

herkese selam.bende aranıza yeni katıldım.hafta sonu bütün formu okuduktan sonra soluğu hemen en yakın aktarda aldım.:1rolleyes:dün gece itibarıylada başladım sandaloz+elma sirkesine.öncelikle şunu söylemeliyim buradaki mesajlar ve paylaşım çok motive edici.verilmesi gereken bi 10kilom var.her gün gramı gramına buraya yasmaya karar verdim ki sayenizde kazandığım azmi kaybetmiim.a.s.

arkadaşlar benim boğazımda akşama kadar yanma oluyor acaba sirkedenmiki sizdede oluyormu

Sirkeden olabilir tatlım benimde içerken yanıyor ama sonra sında bir şey olmuyor su miktarını biraz çoğalt derim ben su miktarın az ise yanma yapıyor olabilir...:teselli:

Back
X