Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar ben nerdeyse 15 gündür çiğniyorum bu sakızı suyuda içiyorum ama faydasını göremedim yaa senağlama nolur yaa siz nasıl kilo verionuzda ben veremiorum yaa hemde daha 17 yaşında yaaa senağlama moralim çok kötü yaa bildiğim bütün formulleri uygulamaya başladım dünden itibaren inş. eritcem bu göbeği sporda yapıom ama offffffffffffffffffffff senağlama
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ..Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Çok önemli bir detay mı bilmiyorum ama az önce aklıma gelen bir şeyide sizlerle hemen paylaşmalıyım. Takip ettiğiniz gibi bir hafta önce bu formüle başladım ve başladığım akşam canım çok sevdiğim Türk Kahvesi istedi.O başladığım günden şu ana kadar da akşam yemeklerinden sonra bir tane sade Türk Kahvesi içmeye başladım.Tamamen sevdiğim ve canım istediği için di..Bununda bir haftada 4 kilo vermemde etkili olmuş olabileceğini düşünmeye başladım ben.Deneyen olursa lütfen paylaşsın.
Hepinizi çok seviyorum.
V a z g e ç m e y i n.
Sevgili Misis, daha önceki sayfalarda da yazdığım gibi hem tiroid hastasıyım(az çalışıyor) hemde en büyük baş belam geceleri sabaha :) kadar uyanıp uyanıp bir şeyler yemekti...Şaka gibi! Ama doğrusu bu. Neyse sandaloz sakızı ve elma sirkesine başlar başlamaz inanılmaz şekilde iştahım kesildi.Evde ne pişiyorsa ondan yedim.Hiçbir özel şey uygulamadım canım.Makarnada yedim, 1 dilim ekmekte.Daha fazlasını zaten yiyemedim. İştahım kesildi çok şükür :)))))))))Ama hepinize bir şeyi özellikle tavsiye ediyorum normal yemek tabağında değilde kahvaltı tabağında yedim yemeklerimi.Bu gözümü doyurdu :) Gerisi çok kolay oldu.Bol su içmeye devam ettim birde.Hepsi bu.Bende inanamıyorum.Ne olur vazgeçmeyin. Ben yıllardır bu bela ile uğraşıyordum.Çok şükür kurtuluyorum.