• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar malesef sirkeyi içmeniz şart.beşi biyerde çayını aktardan alabilirsiniz

günaydın güzeller sizde başladınızmı. ben başladım bu sabah(yansın yağlar)çok heyecanlıyım yazınki kiloma nihayet ,dönmeye karar verdim.başlamask bitirmenin yarısıysa ben bu işi bitirdim demektir bu hepimiz için geçerli.sizlerden ricam lütfen yaşadıklarınızı paylaşın.bu sene yaza başlarken bu sayfa cıvıl cıvıldı.herkes kilo verip duygularını paylaşıyordu. helinaa72 üç günde 500gr vermiş çok sevindim.bu formülle vucuttan atılan su değil yağdır .hepinize bol şans.tek şart tatlı yassak hemşerim yassak.....

Pelinciğim. ben tatlı yemiyorumda günde bir kaç tane çay içiyorum onada tek şeker atıyorum. şekeriz çaya alışamıyorum. 5 i bir yerde çyıda zoraki içmeye çalışıyorum ama hiç sevmiyorum. sirkeli ile ise aramda duygusal bağ oluştu bile seve seve içiyorum :).

ya sırkelı su sıcakmıydı ben ılık ıcıyorummm ılk gunum sadecesalata ve elma yedımmmkızlar zayıflarmıyım böle gıdersemm mekıkde cekıyorum ama yuruyus yapamıyorum evde yapıyorum pelıncan sen nasıl kılo verdınnspor yaptınmı?

selam şekerler bende aldım bugün sakızımı sabah başlıycam bakalım bi 5 kilo wermem lazım gecen sene 12 kilo werdim ama şimdi çok zorlanıyorum bakalım inş. faydasını görürüm bu arada bişeyi anlamadım sabah aç karnınamı içioruz yoksa sabah akşammı şekerler:utangac:

gunaydın kızlar gerci öglen oldu bugun ıkıncı gunum kendımı ıyı hıssedıyorum bır problem yokk kafama cok taktım gayret edıp zayıflıcam bırde bu dıyetle kilo verenler neler yedı gün ıcerısınde onları yazarlarsa bizi aydınlatmıs olurlarr...

of ilk gün bugün daha iyi gidio elma sirkesinde çok zorlandım sadece oda sirkeyi salatada bile yemiyodum içim kalkıyodu ama şu zayıflık sewdası neler yaptırıyo insana:utangac: onun haricinde sabah nescafe şekersiz, ondan sonra yeşilçay we biraz önce yine nescafe içtim ama açlık felanda hissetmiorum akşam içmiycem ama ben sirke sadece sabahları içmeyi düşünüorum.... he kıslar bu arada çok açlık hissedenler çay kaşığıyla kuru nane yuttumu iyi geliomuş nane beyne tok sinyali gönderiomuşta aklnızda bulunsn

kızlar dıyetımın 3.gunu tartıldım ınanamadım 70kıloydum 68 gosterıyodu 3gunde 2kgvermısım hala saskınım ama vücudumda degısıklıkler hıssedıyorumm daha sıkılastı ozellıkle gobek ve bel cevremde ıncelme var ama ben sandalozun yanında lahana dıyetıde yapıyorumm

kızlar sayfamıza neden daha fazla girmiyorsunuz.lütfen verdiğiniz kiloları bizimle paylaşın. bende 64 oldum. mutluyum.

kızlar sayfamıza neden daha fazla girmiyorsunuz.lütfen verdiğiniz kiloları bizimle paylaşın. bende 64 oldum. mutluyum.

pelınım ben unuttum pazartesı gırmeyı ne kacırdım neler yaptınız bende yarın yada cuma gunu akapuntur ıcın bı dr la gorusmeye gıdecem bakalım artık hayırlısı

ooh ne güzel birer ikişer gidiyor kilolar.sandalozu kullanan arkadaşlara sormak istiyorum,emzirenler kullanmamalı deniyor ya,sizce neden olabilir?yani gaz mı yapıyr ne oluyor.vücudunuzda değişik ne oluyr ki süt verenler kullanamıyor acaba?çünkü ben bu sayfayı her okuduğumda allahım ne olur bende zayıflayayım diyorum vede çatlıyorum inanın.hemen başlamak istiyorum.zaten oğlum gündüz pek emmiyor.yalnızca geceleri emiyor.
hadi bakalım sizlere kolay gelsin...

PELİNCAN 10/06 da bunu yazmışsın ''günaydın arkadaşlar 60 kilodayım ama birçok kıyafetime sığabiliyorum.bölgesel acayip erimişim.hepinize kolay gelsin.''
bugun okuduğum yazında 64 kilo olduğunu yazmışsın demekki sandaloz o kadarda etkin bir zayıflama sağlamıyor ya da zayıflatıyorda belli bir süre sonra kiloları tekrar aldırıyor..

Arkadaşlar bulunduğum şehirde sandaloz sakızı bulamadım Başa şehirden getirince kullanacağım Sonuçları takip ediyorum İnşallah zayıflatıyordur. Herkese kolay gelsin

Back
X