• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

merdim hemşom fıstığım ben nezaman bu formülü uyguladım ahanda ozaman mide ağrılarım gitti.çok samimiyim mideye çok iyi geliyor.

merdim canımın içi güne gidipte bişeycikler yememen güzelde dönerleri neden götürdün.(sana diyene bak)bende bugün çok güzel yedim bol kalorilisinden

merdim canımın içi güne gidipte bişeycikler yememen güzelde dönerleri neden götürdün.(sana diyene bak)bende bugün çok güzel yedim bol kalorilisinden

bende yedıkten sonra pısman oldumda doner mıdeye coktan ınmıstı ..:dilcikar:ama aksam yemegıne mantı yapmıstım 2 kasık ondan mınacık muhallabı aldım yınede kendıme ıyı not verdım kaydirigubbakcemile2

bende katılmak istiyorum yarın hemen aktara gidicem ben zor kilo veren tipim acaba işe yarıycakmı çok merak ediyorum hedefim 5-6 kilo inşallah verebilirim

günaydın canlarım bende aylardır kullanmıyordum. ayda 5 kilo garantili ben 1,5 ayda 7 kilo vermiştim. aylarcada verdiğim kiloları almamıştım taki 1ay öncesine kadar .şimdi yine kilolarla başım dertte. hafta sonu sandaloz sakızımı ve elma sirkemi aşıp başlıcam.beşi biyerde çayıda şart. ve bu kiloları verirkende hiç rejim yapmamıştım. nezaman internetim gitti,ve birde üstüne tatile gittik bu formülü devam ettirmedim.eskiden bu sayfada yazışırken hem ben hem arkadaşlarım çok kilo vermiştik. bir başlıyım sayfamız yine hareketlenir. öptüm hepinizi .pazartesi başlayalım hadi kızlar malzemelerinizi alıp gelin

pelincan belki hatırlarsın beni.bu sandaloz olayının ilk kullanıcılarındanım ben.bende verdiğim kiloları aldım geri.evlendim bu arada istanbuldayım.ankaradaydım önceden.çok kilo aldım.acilen vermem lazım.bende başladım 2 gün oldu inşl.yine veririm...

arkadaşlar özellikle pelincan arkadaşım valla bende bugün alıp başlamayaı düşüğnüyorum benimde 5 kilıom var verirsem süper bişiey olur şimdiden teşekkürler pelincana ben burayı çok seviyorum yaaaa

meraba siteye bugun uye oldum pazartesı bende sandaloz sakızı dıyetıne baslıcam ıns ıse yarar ayrıca pelıncana teskler sımdıden gelısmelerden haber verıcem...

Gunaydın arkadaşlar yeni üye oldum ama 3 aydır yazıları okuyorum. Ben 2ay önce başladım kilom 83idi şimdi 73 oldum sandoroz sirke kırom birde başka birşey kulandım yannız kulandığım şey bitki kapsulu onlarla zayıfladım vucutta incelme oldu yan etkisi olmadı (birde ben neyapdıysam hiç kilo veremedim ).Bunlarla zayıfladım şimdi 5kilo versem iyi olacak...

SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

S: Formül tam olarak nedir?
C: sandaloz sakızı + elma sirkeli su + beşibiryerde zayıflama çayı

S: Sandaloz sakızını nereden bulabilirim?
C: Aktardan bulabilirsiniz. Dikkat edin; sandalozlu karışım değil, sadece sandaloz sakızı alacaksınız.

S: Görünümü nasıl?
C: Limon tuzuna ve/ya yeemklere katılan tablet halinde olmayan damlasakızına benziyor.

S: Ne miktarda satın almalıyım?
C: İlk ay için 100 gr. yeterli.

S: Fiyatı nedir?
C: Kilosu 25-100 YTL arasında değişiyor. Bulunduğunuz ile ve semte bağlı olarak.

S: Toz halinde mi yoksa çiğneyerek mi yutuluyor?
C: Çiğneyerek kullanıyoruz. Çiğnendiğinde, ağızda toz halinde dağılıyor.

S: Bazı aktarlar havanda dövülerek kullanabileceğini söylüyorlar. Ne diyorsunuz?
C: Eğer çiğnemekte zorlanıyorsanız, bir havanda dövüp, suyla beraber yutabilirsiniz. Ama çiğnemek daha faydalı.

S: Ne miktarda kullanmalıyım?
C: Sabah ve akşam aç karnına olmak üzere, günde 2 kez birer bilye büyüklüğünde yeterli. Arkasından mutlaka sıcakla ılık arası elma sirkeli su
içiyoruz. Yemeğimizi yarım saat geçtikten sonra yiyoruz.

S: Elma sirkesini nasıl kullanıyoruz?
C: Bir bardak sıcakla ılık arası suya, bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.

S: Bu formülle zayıfladıktan sonra, verdiğimiz kiloyu nasıl koruyabiliriz?
C: 3 ay boyunca her gün funda yaprağı içerek.

S: Beşibiryerde çayını içerken nelere dikkat etmeliyiz?
C: Bütün tatlılardan, hazır meyve sularından, kısaca şeker ve şeker ürünlerinden uzak durulması gerekiyor.
Şeker, çayın etkisini yok ediyor. Bu çayı, yağ parçalanmasını hızlandırdığı için mutlaka içmeliyiz.

S: Beşibiryerde çayını ne zaman içmeliyim?
C: Öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden önce, açlık hissetmeye başladığınızda için. Günde en fazla beş bardak tüketin.

s: Sandaloz sakızı mideme zarar verir mi?
C: Hayır, aksine mideyi rahatlatıyor. Ayrıca regl dönemi ağrılarının da azalmasına yardımcı oluyor.

S: Emzirenler kullanabiliyorlar mı?
C: Mutlaka doktora danışılmalı. süte geçebilir ve bebeğe zarar verebilir.

S: Bu formülün yanısıra diyet yapmak gerekiyor mu?
C: Uygun bir diyetle desteklenirse daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.

S: Bağırsak tembelliği, gaz yapma gibi yan etkileri var mı?
C: Bünyeden bünyeye değişiyor.

Açıklama : Yukarıdaki maddeler; ağırlıklı olarak topik sahibi sevgili pelincan arkadaşımızın verdiği cevaplardan derlenmiştir.

kızlar yapacağınız şeylerin listesi.lütfen merak ettiğiniz konulara ilk sayfadan yada bu mesajdan bakın:nazar:

geleceğin manken adayı arkadaşlarım lütfen birbirimize kilolarımızı itiraf edelim.ben 65 kiloyum ya siz?

Arkdaşlar ben biraz çekinerek ve güvenmeyerekde olsa Çarşamba günü başladım bu formüle ve 3 günde 500 grm vermişim.

Şuanki kilom : 82
Hedefim : 70

Bir ay kadar devam edeceğim bende.. İnşallah hepimiz istediğmiiz kiloya ulaşırız

ıı geceler dıyetıme yarın baslayacagım ıns ıse yarar herseyden haberdar edecegım kilom 70 hedefim 58 anlayacagınız cok ısım var ben lahana dıyetı ıle 1.5 ayda 10 kılo vermıstım ama dıkkat etmeyınce gerı aldım ve yine karar verdım ıns sandoloz sakızı dıyetı umudumu kırmaz cok heycanlıyım sabretcem ve zayıflıcam ıstedıgım kıyafetlerı alamıyorum eskı kıyafetlerıme gıremıyorum gercekten cok kotu bır durum hadı tombısler bırbırımıze destek olalaım kılolarımızdan KURTULALIMMM...

slm arkadaşlar bir zamanlar benimde yapmadıgım diyet kalmadı.en son 86 kiloda hacıyatmaz gibiydim.şu an 60 civarındayım bence en etkili yöntem doktor kontrolünde akupunktur

arkadaslar bu gün sandaloza baslad1m ama asla sirkeyi içemiyorum limon s1kt1m burnumu tuttum yinede içemedim baska altanatifimiz varm1........bide eski bitki kitaplar1nda da bu sak1z var ama kitre ile birlikte ama ne oduunu bende bilmiyorum

günaydın güzeller sizde başladınızmı. ben başladım bu sabah(yansın yağlar)çok heyecanlıyım yazınki kiloma nihayet ,dönmeye karar verdim.başlamask bitirmenin yarısıysa ben bu işi bitirdim demektir bu hepimiz için geçerli.sizlerden ricam lütfen yaşadıklarınızı paylaşın.bu sene yaza başlarken bu sayfa cıvıl cıvıldı.herkes kilo verip duygularını paylaşıyordu. helinaa72 üç günde 500gr vermiş çok sevindim.bu formülle vucuttan atılan su değil yağdır .hepinize bol şans.tek şart tatlı yassak hemşerim yassak.....

slm arkadaslar sabah ıctım ama cok mıdem bulandı elma sırkesını 1kasık ıcıp ardından 1bardak su ıcsek nasılolur ya o bır bardagı ıcmek cok zor geldı bana öle olurmu cvplarınızı beklıyorum 1.gunum olmasına ragmen 5saattır acıkmadım...

slm arkadaslar sabah ıctım ama cok mıdem bulandı elma sırkesını 1kasık ıcıp ardından 1bardak su ıcsek nasılolur ya o bır bardagı ıcmek cok zor geldı bana öle olurmu cvplarınızı beklıyorum 1.gunum olmasına ragmen 5saattır acıkmadım...

sen nasıl zevk aldıysan öyle yapmakta serbestsin.sirkeli suyu sevmediysen önce sirkeyi ardından sıcak suyu içebilirsin. bende henüz acıkmadım.:nazar:

--------------------------------------------------------------------------------

SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

S: Formül tam olarak nedir?
C: sandaloz sakızı + elma sirkeli su + beşibiryerde zayıflama çayı

S: Sandaloz sakızını nereden bulabilirim?
C: Aktardan bulabilirsiniz. Dikkat edin; sandalozlu karışım değil, sadece sandaloz sakızı alacaksınız.

S: Görünümü nasıl?
C: Limon tuzuna ve/ya yeemklere katılan tablet halinde olmayan damlasakızına benziyor.

S: Ne miktarda satın almalıyım?
C: İlk ay için 100 gr. yeterli.

S: Fiyatı nedir?
C: Kilosu 25-100 YTL arasında değişiyor. Bulunduğunuz ile ve semte bağlı olarak.

S: Toz halinde mi yoksa çiğneyerek mi yutuluyor?
C: Çiğneyerek kullanıyoruz. Çiğnendiğinde, ağızda toz halinde dağılıyor.

S: Bazı aktarlar havanda dövülerek kullanabileceğini söylüyorlar. Ne diyorsunuz?
C: Eğer çiğnemekte zorlanıyorsanız, bir havanda dövüp, suyla beraber yutabilirsiniz. Ama çiğnemek daha faydalı.

S: Ne miktarda kullanmalıyım?
C: Sabah ve akşam aç karnına olmak üzere, günde 2 kez birer bilye büyüklüğünde yeterli. Arkasından mutlaka sıcakla ılık arası elma sirkeli su
içiyoruz. Yemeğimizi yarım saat geçtikten sonra yiyoruz.

S: Elma sirkesini nasıl kullanıyoruz?
C: Bir bardak sıcakla ılık arası suya, bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.

S: Bu formülle zayıfladıktan sonra, verdiğimiz kiloyu nasıl koruyabiliriz?
C: 3 ay boyunca her gün funda yaprağı içerek.

S: Beşibiryerde çayını içerken nelere dikkat etmeliyiz?
C: Bütün tatlılardan, hazır meyve sularından, kısaca şeker ve şeker ürünlerinden uzak durulması gerekiyor.
Şeker, çayın etkisini yok ediyor. Bu çayı, yağ parçalanmasını hızlandırdığı için mutlaka içmeliyiz.

S: Beşibiryerde çayını ne zaman içmeliyim?
C: Öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden önce, açlık hissetmeye başladığınızda için. Günde en fazla beş bardak tüketin.

s: Sandaloz sakızı mideme zarar verir mi?
C: Hayır, aksine mideyi rahatlatıyor. Ayrıca regl dönemi ağrılarının da azalmasına yardımcı oluyor.

S: Emzirenler kullanabiliyorlar mı?
C: Mutlaka doktora danışılmalı. süte geçebilir ve bebeğe zarar verebilir.

S: Bu formülün yanısıra diyet yapmak gerekiyor mu?
C: Uygun bir diyetle desteklenirse daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.

S: Bağırsak tembelliği, gaz yapma gibi yan etkileri var mı?
C: Bünyeden bünyeye değişiyor.

sıkça sorulan sorular linkinde okuduğum kadarıyla bi de beşi biyerde çayı diye bişey var bunun içinbde neler var başka bi adı varmı nerde bulabilirim bu çay hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen memnun olurum..ve fiatı?

Back
X