slm arkadaşlar bende geldim ve sanırım kendime engel olamayıp iş çıkışı gidip bunu alacam.ben daha önce sandaloz karışımı almıştım toz olan yeşil,ama bir gün yaparken (bir kaşık agzıma atıyordum arkasaından su içiyordum ben)bogazımda topak topak kaldı ve suyu içemedim ve az daha boguluyordum nefes alamayım kıpkırmızı olmuştum öksür öksür geberiyordum valla zayıflayacagım diye yatacaktık eşim yataktan fırlayıp gelmişt öksürmem ne oluyor diye ve o halimi görünce sandaloz karışımını çöpe attı ondan sonra sandaloz kelimesini bile söylemedim.ama bu sakız farklı bir şey sanırım ve denemeyi düşünüyorum.inş işe yarar ben eskisi kadar tatlı yemiyorum ki tatlı düşkünüyümdür. 3 kilo versem bile yeterlı gelir bana en fazla 3 kilo veriyorum sonrası kalıyor ki çoktandır veremiyorum bile benim göbegimde toplanan kilom var toplamında 5 kilo fazlam var ama dedgim gibi 3 kilo vermem bile kafiii.öznurcum bu arada bizde adaşız seninle genelde bu isimi pek duymamaya başlamıştım.pelincan fikirlerin için sagol.