Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım siteyi çözmeye çalışıyorum.Pazartesi itibariyle sandaloz sakızı ve elma sirkesine başladım bu sabah tartıldım 1.900 gitmiş ay çok mutluyum herkese öneririm![]()
selam..Ablam elma sirkesi ve sandoloz sakızı rejimiyle 2ayda 8 kilo verdi.Sabah akşam ılık sirkeli su hatta bazen gün arasındada,sandolozuda aktardan aldı ufak parçalara ayırıp 1 er çay kaşıgı içti.Faydasını fazlasıyla gördü yani,sabahları müsli yemege özen gösterdi hem doyurucu hem hafif.Peynir,domates,salatalık,yogurt,süt,kepekli bisküvilerin her çeşidindn,galeta,yemeklerdn az az ama sadece kepek ekmegiyle.Ve kola hiç içmedi,bi süre sonra yakılan yaglari idrarinizda görüceksinz zaten resmen üstü yaglı gibi.oyüzdn bence faydasını görüceksinz gerçi bünyeye görede degişebiliyo etkiler.Umarım yardımci olabilmişimdir...sormak istediginz bişy olursa cevaplarım.
Hafif bişeyler atıştırdıktan sonra içiyodu,aç karnına hem mideniz bulanır hemde yanar.deli gibi bi rejim yapmadı valla.Tatlı çok severdi biraz onlardan fedakarlık yapıp dikkat etti..
ben bu yöntemle güzel kilo veriyordum.yarın alıp tekrar başlayacağım.saf elma sirkesi,100 gr.sandaloz sakızı.şu anda kilom aç karnına 62.600.ben bu akşam son çikolatamı yiyeyim yaa.malzemeleri aldıktan sonra tam gaz başlıyorum.tatlı yok.tatlı yok,tatlı yok(ben tatlı canavarıyımda kendimi telkin ediyorum)))
selam..Ablam elma sirkesi ve sandoloz sakızı rejimiyle 2ayda 8 kilo verdi.Sabah akşam ılık sirkeli su hatta bazen gün arasındada,sandolozuda aktardan aldı ufak parçalara ayırıp 1 er çay kaşıgı içti.Faydasını fazlasıyla gördü yani,sabahları müsli yemege özen gösterdi hem doyurucu hem hafif.Peynir,domates,salatalık,yogurt,süt,kepekli bisküvilerin her çeşidindn,galeta,yemeklerdn az az ama sadece kepek ekmegiyle.Ve kola hiç içmedi,bi süre sonra yakılan yaglari idrarinizda görüceksinz zaten resmen üstü yaglı gibi.oyüzdn bence faydasını görüceksinz gerçi bünyeye görede degişebiliyo etkiler.Umarım yardımci olabilmişimdir...sormak istediginz bişy olursa cevaplarım.
ben bu yöntemle güzel kilo veriyordum.yarın alıp tekrar başlayacağım.saf elma sirkesi,100 gr.sandaloz sakızı.şu anda kilom aç karnına 62.600.ben bu akşam son çikolatamı yiyeyim yaa.malzemeleri aldıktan sonra tam gaz başlıyorum.tatlı yok.tatlı yok,tatlı yok(ben tatlı canavarıyımda kendimi telkin ediyorum)))
ablan ne güzel kilo vermiş :) önce sandaloz sakızını çiğneyip peşinden de sirkeli suyu içiyoruz değil mi arkadaşım? ben öyle yapıyorum
Evet tatlım oda öyle yapıyodu ama hep ılık suya karıştırıyodu sirkeyi.Ablamın denemedigi,içmedigi bişey kalmadı zayıflamak için :) ama bi süre sonra dayanamayıp yiyiyo genelde geceleri oyüzdende kilo alıyo.Siz öyle yapmayın,rejime devam yani :)
selam, ben bugün başladım sandoloz sakızı ve elma sirkesine. ama sirkenin ne kadar içildiğini unutup bardağa doldurdum, bir-iki parmak içtim sanırım midem yanıyor
ama çok umutluyum:) 2 aydır çok ciddi spor ve diyet yapıyorum sadece 3.5 kilo verebildim, yaklaşık 2 haftadır kilom oynamıyor. umarım işe yarar!!![]()
bende hemen akşam alıp yarın başlıyorum kızlar.zayıflamak için denemediğim zayıflama ilacı kalmadıumarım işe yarar... Gelişmelerden haberdar edicem :)
![]()