• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar merhaba bende bugün sandoz sakızı aldım 2 haftadır diyetteyim ama tık yok yorumlar hoşuma gitti bide ben deneyim dedim hatta kuzenimle aldık bende aç 64 tok karna 65 kiloyum hedefim 50 kilo inşallah bu sandoz sakızı işe yarar tabi diyetle tatlı yok kendime söz verdim gelişmeleri yazalım hafta hafta kilo verirkende yazsın kızlar motive olalım böylelikle herkese başarılar.....

kızlar yarın sandaloza başlayalı 1 hafta olacak 76 kilo ile başladım bu sabah 73.9 çıktım çok mutluyum çünkü hiç spor yapmadım hedefim 65 hepimize kolay gelsin

okuduğum yorumlara göre sağlıksız bir yöntem değil verilen kilolar eğer dikkat edilmezse alınabilir sanırım benim iştahımı dizginlediği için bir süre sonra midemin küçüleceğini düşünüyorum inşallah ideal kilomuza kavuşuruz

Merhaba
Besi bir yerde cayi ile mütis etki edip, cok daha cabuk kilo verdiriyor.Bende sadece sandalz sakizi yavas kilo verdirdi,fakat cay ile ictigimde 4 günde 2 kilom gitti.

Ben uzun sürede verdim cünkü sürekli diyetime ara veriyorum.Cukolatasizliga dayanamiyorum.Ama buna ragmen 12 kilo vermem cok iyi aslinda.
Bügünden itibaren (sandaloz+besi bir yerde cayi+bol su+diyet+spor) düzenli bir sekilde yapacagim.
86.400 kg ile baslamistim, su an 74.500 kg´ya düstüm.Gelismeleri yazacagim.Hepimize kolay gelsin

Ben uzun sürede verdim cünkü sürekli diyetime ara veriyorum.Cukolatasizliga dayanamiyorum.Ama buna ragmen 12 kilo vermem cok iyi aslinda.
Bügünden itibaren (sandaloz+besi bir yerde cayi+bol su+diyet+spor) düzenli bir sekilde yapacagim.
86.400 kg ile baslamistim, su an 74.500 kg´ya düstüm.Gelismeleri yazacagim.Hepimize kolay gelsin

canım ya tebrikler verdiğin kilolar için darısı başımıza ne kadar zamanda verdin 12 kiloyu

canım ya tebrikler verdiğin kilolar için darısı başımıza ne kadar zamanda verdin 12 kiloyu

Tesekkür ederim canim. Aslinda cokta basirili sayilmam cünkü ben nefsime hic hakim olamiyorum.Bir hafta diyet yaptiysam iki hafta biraktim.3 kilo bir, 2 kilo bir derken 10 ayda anca verebildim cünkü Cukolatayi kesemedim, Spor yapmayada cocuklarimdan dolayi hic vakit bulamadim. 6 hafta sonra Türkiyeye turkbayragiturkbayragi izine gelicem nasip olursa, o zamana kadar daha hizli vermek istiyorum.Insallah basirim.Umarim sende basirisin.Bogazimizi tutunca, besi bir yerde ve sandaloz ile beraber oluyor aslinda.

merhaba arkadaşlar.bende bugün başladım sandolozlu bitkisel çay sabah öğle ve akşam yemeklerden 20 dk önce 1 çay kaşığı su yada yoğurtla yenilecek.içinde sinamike anason kuşburnu rezene ısırgan ahududu civanperçemi kayınağacı melisa kitre sandoloz sakızı papatya ve funda yaprağı varmış.kullanan var mı ...paylaşın lütfen...

mrblur hanımlar bende 2 hafta başladım kulluanmaya ama elma sirkesi yüzünden bırakmıştım şimdi tekrar denicem şu beşli çayın içinde neler var bi yazabililrmisiniz acaba

Back
X