• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

merhabaa.s. ben en yeni uyelerden biriyim.:kedi: tesadufen diyet hakkinda arastirma yaparken sizin yazinizi okudum ve cok mutlu oldum. Bayagi bir umitlendim ssayenizde oyle diyorum cunku ben kendimi umitsiz vaka olarak nitelendiriyordum.Cok sey denedim, yada yarim biraktim.Yazinizi gorunce nedense sevke geldim diyelim,hemen sandaloz sakizii ve elma sirkesini aldim ve basladim persembe sabah basladim umarim sonuc guzel olur. Bu bilgiyi paylastiginiz icin tsk etmek istedim. Birde size sunu soracaktim elma sirkesini de mi her ogunde tekrarliyoruz.? tesekkurler pelincan.

merhaba kızlar
reğli dönemindeydim ve karışımı tam yapamadım
ama şimdi bitti ve yarından itibaren düzenli olarak kullanıcam

bnce hıc bır ıse yaramıo bu oturdugu yerden kımse kılo veremez sporla cok rahat werılıo kendınızı kandrmak yerıne spora gdın arklar

Bende burada okudum ve denedim.Hala devam ediyorum.1,5 haftada 3 kg verdim.Tabii yediklerimede dikkat ediyorum.Benim iştahımı kestiği için gayet rahatım.

ben sandaloz+elma sirkesi+5 i, biryerde çayına bugün başladım.. iştahım kesildi ve sürekli vücudum ödem atıyo.. çok fazla yiyememe rağmen wc ye çıkıyorum.. bakalım neler olcak 5 kilo fazlam var.. umarım işe yarar...

bende denıyım su formulu carsıya ılk gıttığımde alcam.umarım verırırım..bıde su catlaklara formul bulunsa:(

merhaba arkadaşlar ben dün bir arkadaştan sandaloz sakızı hakkında bişiler duydum ve eve geldim netten araştırdım ve sayfanızı buldum buradaki bütün mesajları okudum ve bende iştaha geldim .dün hemen sandaloz sakızını aldım rondodan geçirdim ve bu sabah bir tatlı kaşığı yuttum ve sirkeli suyumu içtim .hadi hayırlısı bakalım 76 kilo ile başladım inş. bir yararını görürüm.....

Herkeze günaydın a.s Aranıza yeni katıldım ve tecrübelerinizi takip ediyorum. Bende sandaloz sakızı kullanıyorum yaklaşık on gündür ve inanılmaz değişimi farketmeye başladım. Arkadaşlar kullananlar lütfen tekrar tecrübelerini yazsın.. a.s.

merhaba deneyimerin bir çoğunu bende okudum ve aranıza yeni katıldım ... aşırı yeme hastası gibiyim durduk yere canım bişeyler ,stiyor şuan 79 kiloyum ve kendimi psikolojik olarak çok kötü hissediyorum. ben de deneyeceğim. umarım başarırım...

merhaba arkadaşlar açıkçası benim de bu sandaloz+elma sirkesi olayı çok dikkatimi çekmişti ve bunun üzerine siteye üye oldum pazar günü başladım bugün beşinci günüm 1 kg verdim ama ben tatlıyı kısıtlamadım malesef bir de 5i 1 yerde çayı yerine günde 4 fincan yeşilçay içtim bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak

neclacım nasıl kullanıyorsun aktardan aldın demı?fıyatı ne kadar[/QUOTE

Ben 100gr 4 tl verdim aktardan aldım. Sabahları aç karnına ağzıma atıp eziyrum arkasından yarım limonlu sıcak su yarım saat sonra kahvaltı akşamlarıda yemekten yarım saat önce bu sefer sıcak sirkeli su içiyorum.. Sabahları sirkeli su içmeye midem dayanmıyor benim :1rolleyes:

annem 162 boyunda ve
81 kılo kılo veremdıghı ıcınde cok uzuluodu hıc umudm yoktu ama denemsını ıstedım 15 gun once basladı we bı tarttımkı bugun sok oldum 77 kıloya dusmus sıddetle tawsıye edıorm

Back
X