pelincan sen şimdi başlayalı tam 3 hafta oldu ve 4 kilo verdin demi.yanlış takip etmiyosam.bide sudan mı kaybediyoz yağdanmı onu nası anlıcaz:)
canım sen diyet yapmıyorum diyosunda tatlı ve hamur işi yemesem zaten eririm bu diyete girmez mi ama ginede çok merak ediyorum senin formülü
ACABA ÖĞRENELİBİRLİMİYİM DİYETİN KAÇ KALORİLİKTİ YANİ NELER YEDİN NE TÜR SPORLAR YAPTIN BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN HANGİ ÇAYLARI İÇTİN? BEN DE SENİN BAŞLANGIÇ KİLONDA SAYILIRIM ARTIK KİLO VERMEK İSTİYORUMMM AMA ÇAYI ŞEKERSİZ İÇEMİYORUM BU SANDOLOZ SAKIZINA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA EN AZINDAN ÇAYI YARIM KESME ŞEKERLE İÇSEM OLMAZMI? BİTKİ ÇAYLARINA ŞEKER KOYMUYORUM LİMONLA İÇİYORUM...:bbo:
arkadaşlar netten bir yazı okudum. sandaloz sakızını sıcak suda bekletip kullanmak gerekiyormuş diyor. pelincan,cığım. senin bu konuda bir bilgin var mı ?
arkadaşlar ben daha sandaloz sakızı elime ulaşmadığından başlayamadım ama geçen gün elma sirkesi aldım bi deneyim dedim ama iğrenç geldi tadı içemem sanırım ben onu içine limon sıksam bi zararı olur mu acaba :çok üzgünüm: limon sanmıyorum pek zararlı olacağını ama gene de sorayım dedim limonla denedim yapınca tadı daha bi içilebilir oluyor ne dersiniz:uhm:
elmalı sirkeli suyu ben de içemiyorum ya çook kötüüülaelaelaelaelae
bunu güzelleştirmenın bi yolu yok mu 1 yemek kaşığı olması şart mı 1 bardak suya :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?