• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sancl adet olmaktan bktm

bende çok sancılı oluyorum ben ilk gün oluyor novgalgin ağrı kesici kullanıyorum

kızlar sancıyı bi şekilde ağrı kesicilerle durduruyoruz peki bu adet kanamalrını çoğalması yani ağrı kesiciler kanı sulandırdığı için genelde kanamayı çoğaltıyolar buna bi çözümünüz varmı yani bitkisel olabilir yada kanamayı azaltan ağrı kesici

benimde çok şiddetli oluyor evlenince geçer dediler yine geçmedi bilmiyorum ne yapacağım

ısırgan otu çayı biraz ağrıyı hafifletiyor canım ben denedim daha rahat oluyor yoğun kan gelmesi senin için iyi pisliğin dışarı çıkıyor

benimde çok sancılı oluyor gerçi şuan hamileyimde rahatım çok şükür.. doktorlar ya evlenince yada doğum yapınca geçer diyolar.. bende kusma baş dönmesi tansiyon düşmesi ve sonunda tabi bayılma.. her ay hastanelik olurum 2 şişe serum 2 iğne anca kendime gelirim.. ve geceleri pijamamada yatağımada taşar eşim de alıştı artık zavallı adam 3yıldır beni bıkmadan acile taşıyor benden daha çok üzülüyo canım kocam benim onu çok seviyorum.. neyse majezik kullandım ama bi süre snr bünyem alıştığı için etki etmemeye başladı snr novalgin damla kullandım yarım çay bardağı suya karıştırıp içiyosun sıvı olduğu için etkisini çabuk gösteriyo tabi hiç bir ilaç tam anlamıyla geçirmiyo... geçmiş olsun...

genelde evliler yazmis ama ben de senelerdir agridan kivranirdim
gunlerce ama gunlerce agri cekerdim midem bulanirdi tansiyonum duserdi
kac doktora gittim birseyin yok senin dediler
iyi guzel birseyim yok da bu siddetli agrilar niye yani
son doktorum bitkisel bi ilac verdi agrilarim hafifledi gibi eskisine nazaran.
mutlaka doktora gidin derim.. dogum kontrol haplari acayip azaltiyor agriyi..

evet doğum kont hapının bir ay kullandım faydasını gördüm ama ben uzun zamandır çocuk düşünüyorum zaten olmuyo bide hapmı kullanacam yani benim elim mahkum bu ağrılara kanamaya

yaban mersini suyu ve melisa çayı çok işe yarıyor arkadaşlar. ben de bazen olur, rahatlatırlar hemen

Back