Sancım var fakat adet olmadım sizce hamilelik belirtisi olabilirmi sizce?

Olabilir benim kimyasal hamilede öleydi ama sonu kötü oldu zaten adet agrısı gibi agrı yaşıyosun hamilelikte

ben hamileligimi ogrenecegim gun adet sancisi yasamis ve adet olucam diye uzulmustum. ertesi sabah test yaptigimda belirgin iki ciZgi cikmisti

Olabilir benim kimyasal hamilede öleydi ama sonu kötü oldu zaten adet agrısı gibi agrı yaşıyosun hamilelikte
Anladım bazıları sancı oluyor ilk aylat diyor annemde buna dahil anneminde öyle olmuş ama 1 haftayı geçti arada adet sancısı gibi giriyor test alacagım yarın inşallah ayın 29 unda doktora gidecegim kan testi isterim

Aynen kan testinde ckar cnm inş hayıtlısıyla

Evet ama oldum olacam birde şöyle bir durum vareşim ızakta çalışıyordu o gelmeden geçen ay doğumkontrol hapına başlamıştım fakat eşim istemeyince bıraktım adetim yeni bitmişti 1 hafta sonra tekrar adet oldum acaba bu karışık evreden dolayımı böyle oluyor yoksa gerçekten hamilelik varmı bilemedim normalde asla gecikmem olmaz günü gününe olurum u arada eşim artık yanımda uzakta çalışmıyor
Adetinizde gecikme varmi?

hakkinizda hayirlisi neyse o olsun sabirsizliginizi cok iyi anliyorum.

Kızlar hamileyim gözüm aydın olsun inşallah rabbim herkese nasıp etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…