sancili adet dönemini hep yaşayanlardanım şuanda da çok kötüyüm ne yapabilirim yardım

canım sıcak şekerli su iç ayaklarını sıcak tutmaya çalış ve yan yatıp bacaklarını karnına doğru çek ve karnına yastık koy inşallah ağrın çabuk geçer ben böyle yaptığım zamanlar ağrım hafiflerdi

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum adet sancısı çok zor oluyo benim bide mide bulantımda oluyodu bi ara doğum kontrol hapı kullandım bi süre o zamandan beri adet sancım eskisi kadar çok olmuyo daha önceleri kıvranırdım sancıdan sapsarı olurdum

bugün kızımda aynı durumdaydı.henüz 15 yaşında dr.tavsiye etmişti adet başlamadan bir kaç gün önce bebe aspirini içmesini bugün yerlerde sürünüyordu yavrum hemen 2 bebe aspirini verdim birde ağrı kesici okula bile gidebildi.bikaç gün önceden içmeye başlarsa daha hafif sancıları oluyor rahat geçiriyor .sende dene iyi geleceğinden eminim canım çok geçmiş olsun

canımm benim aynen suanda bende bu anlattığın durumdayım.nefes alacak halim bile kalmadı yattığım yerden yazmaya çalışıyorum.(

canımm benim aynen suanda bende bu anlattığın durumdayım.nefes alacak halim bile kalmadı yattığım yerden yazmaya çalışıyorum.( çok fazla şişti karnım üzerine o dahada beter(

çok teşekkr ediyorum bunu bılmıyordum.bende okula gidemedim bugun malesef( yürümeye dermanım yok ne kotu bırsey bu ya..annem ve kardeşim nekadar rahat geçiriyorlar bense her adet dönemimde ölüyorum sancılardan..

15 yaşında ki kızım için dr. adetten bikaç gün önce bebe aspirini içmesini önerdi.işe yarıyor gerçekten adet dönemindede alıyor.bugün çok kötüydü mesela iki bebe aspirini içti bir saat sonrada ağrı kesici hap çok iyi geldi okula bile gidebildi.öncesinde hüngür hüngür ağlıyordu sende mutlaka dene .çok kötü bir acı geçmiş olsun canım

ay canım benım ya kıyamam çok iyi anlıyorum onu( sizede geçmiş olsun bebe aspirini mutlaka denıyecğim sağolun

canımm benim aynen suanda bende bu anlattığın durumdayım.nefes alacak halim bile kalmadı yattığım yerden yazmaya çalışıyorum.( çok fazla şişti karnım üzerine o dahada beter(

rica ederim canım inşallah ağrın çabuk geçer baş dönmen mide bulantın filan yok dimi bende çok oluyodu

kaynar suyla duş, sıcak su torbası ve sıcak tutabilceğin başka şeyler... dolorex yada majezik içiyorm ben çok dayanılmazsa... iyi geliyolr.. ilaç önermiyorm tabi ama bir noktadan sonra dayanılmıyor... o acıyı bildiğimden...

aynen tatlım sormaa ya dayanılcak gibi değil ilaç kullanamıyorum mideme dokunuyor sadece caylarla işte iyi olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…