Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cubuk tarcini 5 dk bir bardak suyla kaynat ve sicakken ic cok iyi geliyor allah sifa versin
seni çok iyi anlıyorum adet sancısı çok zor oluyo benim bide mide bulantımda oluyodu bi ara doğum kontrol hapı kullandım bi süre o zamandan beri adet sancım eskisi kadar çok olmuyo daha önceleri kıvranırdım sancıdan sapsarı olurdum
seni çok iyi anlıyorum adet sancısı çok zor oluyo benim bide mide bulantımda oluyodu bi ara doğum kontrol hapı kullandım bi süre o zamandan beri adet sancım eskisi kadar çok olmuyo daha önceleri kıvranırdım sancıdan sapsarı olurdum
bugün kızımda aynı durumdaydı.henüz 15 yaşında dr.tavsiye etmişti adet başlamadan bir kaç gün önce bebe aspirini içmesini bugün yerlerde sürünüyordu yavrum hemen 2 bebe aspirini verdim birde ağrı kesici okula bile gidebildi.bikaç gün önceden içmeye başlarsa daha hafif sancıları oluyor rahat geçiriyor .sende dene iyi geleceğinden eminim canım çok geçmiş olsun
15 yaşında ki kızım için dr. adetten bikaç gün önce bebe aspirini içmesini önerdi.işe yarıyor gerçekten adet dönemindede alıyor.bugün çok kötüydü mesela iki bebe aspirini içti bir saat sonrada ağrı kesici hap çok iyi geldi okula bile gidebildi.öncesinde hüngür hüngür ağlıyordu sende mutlaka dene .çok kötü bir acı geçmiş olsun canım
canımm benim aynen suanda bende bu anlattığın durumdayım.nefes alacak halim bile kalmadı yattığım yerden yazmaya çalışıyorum.( çok fazla şişti karnım üzerine o dahada beter(
rica ederim canım inşallah ağrın çabuk geçer baş dönmen mide bulantın filan yok dimi bende çok oluyodu
inşallah çok kotuyumm çekilcek gibi değil.midem bulamıo felaket oda
kaynar suyla duş, sıcak su torbası ve sıcak tutabilceğin başka şeyler... dolorex yada majezik içiyorm ben çok dayanılmazsa... iyi geliyolr.. ilaç önermiyorm tabi ama bir noktadan sonra dayanılmıyor... o acıyı bildiğimden...