benimde ağrır kendimi bildim bileli ama kendimi takip ediyorum üşüttüğüm zaman daha da artıyor ilk 2 gün facia oluyor her zaman benim için de
üşütmeyle ilgili olduğunu sanmıyorum 12 yıldır her ay aynı şiddette ağrılar çekiyorum malesefağrımadan geçen tek bi ay bile yok yaz kış hep ağrıyo kışın kat kat giyinirim ayağımdan terlik eksik olmaz yazarken bile aynı ağrılrı yaşıyo gibiyim
1 yıldır adet donemımde cayımın içine bi kaç çiçek civanperçemi atıyorum.
İnanın kadınlığımla barıştım o derece diyim size.
Ağrı mağrı sinek ısırıgı gibi artık.
benımde ınanılmaz agrım oluyodu bıde hep aksı gıbı gece yarısı ıkı uc de baslıyodu.... apar topar acıle gıt agrı kesıcı ıgne ol cok zor oluyodu bıde yenı saglık duzenlemelerınden sonra muayene etmeden ıgne yapmıyolardı... cok gıcık neysekıııı advil i kesfettım ınanılmaz etkılı bı agrı kesıcı bı tane advıl bı tane voltaren ıcıyorum hıcbısey kalmıyo :)
1 yıldır adet donemımde cayımın içine bi kaç çiçek civanperçemi atıyorum.
İnanın kadınlığımla barıştım o derece diyim size.
Ağrı mağrı sinek ısırıgı gibi artık.
Benim agrilarim cok siddetli derecede oluyor . Mutlaka 2 tane majezik iciyorum ilk gun. Midem bulanir. Basim doner. Ama son 4 aydir ilac kullanmiyorum cunku hamilelik olabilir diye
adetin gelirken zaten hamilelik olmazki içsende birşey olmaz diye düşünüyorum..
ya böyle ağrılı adet dönemini araştırırken rahim tersliği diye birşey duymuştum ve belirtileri bana uyuyordu birtanesi de ilişki sırasında bazı dönemlerde acıma hissi . çünkü doktor bana rahim tersliği olabilir sende demişti
ağrılı adet olanlarda da böyle birşey yaşayan oldu mu?
Benim agrilarim cok siddetli derecede oluyor . Mutlaka 2 tane majezik iciyorum ilk gun. Midem bulanir. Basim doner. Ama son 4 aydir ilac kullanmiyorum cunku hamilelik olabilir diye
2 sene önce bu agrılarımdan dolayı doktora gittim. o zaman evlı olmadıgım için ultrason ıle baktı ve herhangı bır sıkıntı olmadıgını soyledı. acıkcası cokta fazla ılgılenmemişti baştan savma yani. kasık agrılarım dayınılmaz derecede oluyo aglıyorum artık sancıdan. ama dedıgın gıbi ilişki esnasından yanma oluyor belkıde normal bır yanmadır bu. tekrar bır doktora gorunmekte fayda var sanırım:2:
aynen doktorlar başımıza birşey gelmedikçe söylenen şikayetleri umursamıyorlar iş işten geçince de zamanında niye gelmedin niye söylemedin. adamlar işe bile geç gelip erkenden gidiyorlar. öğleden sonra tahlil sonuçlarımı almaya gidiyorum doktorumuzun toplantısı varmış. ya iş saatinde ne toplantısı hasta toplantı bekler mi böyle şey olur mu yalana bak--ama işte oluyor.
anlayacağın bir çok sıkıntımız var doktordan tam bulamadığımız medeti buralardan paylaşıp çare arıyoruz...
aynen doktorlar başımıza birşey gelmedikçe söylenen şikayetleri umursamıyorlar iş işten geçince de zamanında niye gelmedin niye söylemedin. adamlar işe bile geç gelip erkenden gidiyorlar. öğleden sonra tahlil sonuçlarımı almaya gidiyorum doktorumuzun toplantısı varmış. ya iş saatinde ne toplantısı hasta toplantı bekler mi böyle şey olur mu yalana bak--ama işte oluyor.
anlayacağın bir çok sıkıntımız var doktordan tam bulamadığımız medeti buralardan paylaşıp çare arıyoruz...
merhaba peki ilac almıyosun adet sancısına nasıl katlanıyosun canım....bende de agrılı oluyo kendimi bildim bileli bebiş istiyorum ama adet sancım olunca agrı kesici alıyorum hemen sen nasıl çözüm buldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?