• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sancılı adet dönemi çekenler

lili88

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
2.808
1.309
398
26 yaşındayım ya benim adetlerim heeeeeeeep sancılı geliyor hemde öyle böyle sancı değil. 1 kez düşük yaptım hemen hemen ona yakın bir sancı.
güün içinde 2veya 3 tane ağrı kesici ile hafifletebiliyorum.
yıllardır böyle yaşamaktan bıkttım
evlenince geçer dediler ne alakaysa geçmedi.
üşütme geçer dediler . hep kat kat giyiniyorum --çorap patik terlik üstüste
adaçayı içiyorum hafifletmiyor
1 kez düşük yaptım 1 yıldır tekrar deniyorum tutmuyor
acaba hamile kalmamı mı engelliyor
doktor hiç bir sorunun yok dedi
böyle olan var mı sancıdan ölüyorum hap içtiğim halde. ve hiç birşey yiyemiyorum midem bulanıyor

üşütmeyle ilgili olduğunu sanmıyorum 12 yıldır her ay aynı şiddette ağrılar çekiyorum malesef :50: ağrımadan geçen tek bi ay bile yok yaz kış hep ağrıyo kışın kat kat giyinirim ayağımdan terlik eksik olmaz :37: yazarken bile aynı ağrılrı yaşıyo gibiyim :43:

benimde ağrır kendimi bildim bileli ama kendimi takip ediyorum üşüttüğüm zaman daha da artıyor ilk 2 gün facia oluyor her zaman benim için de

benimde ağrır kendimi bildim bileli ama kendimi takip ediyorum üşüttüğüm zaman daha da artıyor ilk 2 gün facia oluyor her zaman benim için de

evet üşütünce iyice artıyor hatta alt tarafım zonk zonk zonkluyor :((( nedir bu kadınların hali :((
hamile kalmayı engelleyen bir sebep midir acaba bilemedim

üşütmeyle ilgili olduğunu sanmıyorum 12 yıldır her ay aynı şiddette ağrılar çekiyorum malesef :50: ağrımadan geçen tek bi ay bile yok yaz kış hep ağrıyo kışın kat kat giyinirim ayağımdan terlik eksik olmaz :37: yazarken bile aynı ağrılrı yaşıyo gibiyim :43:

bazılarının --- aaaaaa adetim gelmiş hiç haberim yok diyolar sinir oluyorum benim adetim gelmeden 2 gün önce midem bulanır belime karnıma hafiften sancı dolanır sonra öyle bir gelirki mümkün mü geldiğinden haberim olmasın :(( şaşıyorum yani ..
ha bide 1 haftada anca bitiyor ..

benımde ınanılmaz agrım oluyodu bıde hep aksı gıbı gece yarısı ıkı uc de baslıyodu.... apar topar acıle gıt agrı kesıcı ıgne ol cok zor oluyodu bıde yenı saglık duzenlemelerınden sonra muayene etmeden ıgne yapmıyolardı... cok gıcık neysekıııı advil i kesfettım ınanılmaz etkılı bı agrı kesıcı bı tane advıl bı tane voltaren ıcıyorum hıcbısey kalmıyo :)

ılac yeterlı olmuyosa agrı kesıcı ıgne oldugumda yarım saat bıle surmeden hemen agrı kesılıyodu bunu da belırtmek ıstedım :)

1 yıldır adet donemımde cayımın içine bi kaç çiçek civanperçemi atıyorum.
İnanın kadınlığımla barıştım o derece diyim size.
Ağrı mağrı sinek ısırıgı gibi artık.

ne güzel civanperçemi bende işe yaramamıştı inşallah bende bigün bana faydalı olabilcek bişey bulurum

benımde ınanılmaz agrım oluyodu bıde hep aksı gıbı gece yarısı ıkı uc de baslıyodu.... apar topar acıle gıt agrı kesıcı ıgne ol cok zor oluyodu bıde yenı saglık duzenlemelerınden sonra muayene etmeden ıgne yapmıyolardı... cok gıcık neysekıııı advil i kesfettım ınanılmaz etkılı bı agrı kesıcı bı tane advıl bı tane voltaren ıcıyorum hıcbısey kalmıyo :)

advili bilmiyordum bende alayım ondan. ben genelde maxaljin , vermidon , novaljin falan daha doğrusu evde ne varsa. aslında hap falan içmek istemiyorum ama mecbur. nedir bu çektiğimiz. adaçayı biraz sakinleştiriyor ağrısını ama o da hormonları bozup atıyor.

yaaa evde var ben de deneyeyim . sağol valla bugün bi içeyim

Benim agrilarim cok siddetli derecede oluyor . Mutlaka 2 tane majezik iciyorum ilk gun. Midem bulanir. Basim doner. Ama son 4 aydir ilac kullanmiyorum cunku hamilelik olabilir diye

Benim agrilarim cok siddetli derecede oluyor . Mutlaka 2 tane majezik iciyorum ilk gun. Midem bulanir. Basim doner. Ama son 4 aydir ilac kullanmiyorum cunku hamilelik olabilir diye

adetin gelirken zaten hamilelik olmazki içsende birşey olmaz diye düşünüyorum..

ya böyle ağrılı adet dönemini araştırırken rahim tersliği diye birşey duymuştum ve belirtileri bana uyuyordu birtanesi de ilişki sırasında bazı dönemlerde acıma hissi . çünkü doktor bana rahim tersliği olabilir sende demişti

ağrılı adet olanlarda da böyle birşey yaşayan oldu mu?

adetin gelirken zaten hamilelik olmazki içsende birşey olmaz diye düşünüyorum..

ya böyle ağrılı adet dönemini araştırırken rahim tersliği diye birşey duymuştum ve belirtileri bana uyuyordu birtanesi de ilişki sırasında bazı dönemlerde acıma hissi . çünkü doktor bana rahim tersliği olabilir sende demişti

ağrılı adet olanlarda da böyle birşey yaşayan oldu mu?

2 sene önce bu agrılarımdan dolayı doktora gittim. o zaman evlı olmadıgım için ultrason ıle baktı ve herhangı bır sıkıntı olmadıgını soyledı. acıkcası cokta fazla ılgılenmemişti baştan savma yani. kasık agrılarım dayınılmaz derecede oluyo aglıyorum artık sancıdan. ama dedıgın gıbi ilişki esnasından yanma oluyor belkıde normal bır yanmadır bu. tekrar bır doktora gorunmekte fayda var sanırım:2:

merhaba peki ilac almıyosun adet sancısına nasıl katlanıyosun canım....bende de agrılı oluyo kendimi bildim bileli bebiş istiyorum ama adet sancım olunca agrı kesici alıyorum hemen sen nasıl çözüm buldun?

2 sene önce bu agrılarımdan dolayı doktora gittim. o zaman evlı olmadıgım için ultrason ıle baktı ve herhangı bır sıkıntı olmadıgını soyledı. acıkcası cokta fazla ılgılenmemişti baştan savma yani. kasık agrılarım dayınılmaz derecede oluyo aglıyorum artık sancıdan. ama dedıgın gıbi ilişki esnasından yanma oluyor belkıde normal bır yanmadır bu. tekrar bır doktora gorunmekte fayda var sanırım:2:

aynen doktorlar başımıza birşey gelmedikçe söylenen şikayetleri umursamıyorlar iş işten geçince de zamanında niye gelmedin niye söylemedin. adamlar işe bile geç gelip erkenden gidiyorlar. öğleden sonra tahlil sonuçlarımı almaya gidiyorum doktorumuzun toplantısı varmış. ya iş saatinde ne toplantısı hasta toplantı bekler mi böyle şey olur mu yalana bak--ama işte oluyor.
anlayacağın bir çok sıkıntımız var doktordan tam bulamadığımız medeti buralardan paylaşıp çare arıyoruz...

bir arkadaşımım tavsiyesi üzerine adet dönemimden önceki hafta bebek aspirini içtim bir gün arayla ve sadece 2 ay ilk gün dayanabileceğim derecede ağrım oldu.mormalde 4 gün günde rahat 2 ilaç ve ve sürekli yatarak geçirirdim ama bu bebek aspirini bende işe yaradı .sizlere deneyin diyemem ama ben bi cesaret denedim ve rahatladım.

aynen doktorlar başımıza birşey gelmedikçe söylenen şikayetleri umursamıyorlar iş işten geçince de zamanında niye gelmedin niye söylemedin. adamlar işe bile geç gelip erkenden gidiyorlar. öğleden sonra tahlil sonuçlarımı almaya gidiyorum doktorumuzun toplantısı varmış. ya iş saatinde ne toplantısı hasta toplantı bekler mi böyle şey olur mu yalana bak--ama işte oluyor.
anlayacağın bir çok sıkıntımız var doktordan tam bulamadığımız medeti buralardan paylaşıp çare arıyoruz...

Cok dogru soyledin canim hasta bekletilmez. Sonucta keyfimizden gitmiyiruz.sorun ne ise basyan gidelim ogrenelim diyoruz ama adam akilli muayene bile olamiyoruz. En iyisi ozel hastanelere gitmek sagligimiz icin. Ama insallah onemli birseyimiz yoktur

merhaba peki ilac almıyosun adet sancısına nasıl katlanıyosun canım....bende de agrılı oluyo kendimi bildim bileli bebiş istiyorum ama adet sancım olunca agrı kesici alıyorum hemen sen nasıl çözüm buldun?

Merhaba canim . 4 aydir ilac kullanmiyorum ama bunu gelde birde bana sor. Bebis icin katlaniyorum. Hani hamileyken üstüne görme diye birşey varya .. bunun icin her ihtimali goz onunde bulunduruyorum. Agrilara nasil dayandigima gelince sicak su torbasi ve yatmak .tabiki bu acilarimi dindirmiyor ama ihtimallerden dolayi katlaniyorum. Bu benim husnu kuruntum

Back