• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sancılarım dogum sancısı mı kızlar :(

Parliyorsun

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
73
4
286
Dun cati muayenesi oldum bu hafta beklemiyorum dedi doktorum ama dun geceden beri sancim cok siddetli gece saatte 1 geldi sabahtan beri cok duzensiz ama cok siddetli geliyor. Nisanim gelmedi cok hafif akintim var su gibi seffaf. Doktora gitmeli miyim bekleyeyim mi kizlar napiyim.
Sancilar soyle en son
14:29
15:05
15:18
15:28
15:58
16:06
16:29
16:52
17:19
Su ana kadar hep boyle geldi..

Son düzenleme:
ya bnmde düzensiz sancılarm var,halbuki doğum ihtimalime daha 15 gün var.
hatta bu sabah artk tmm dedim biraz uyudum geçmiş.
su gibi bişiler sızıyor.
ancak ağrım şiddetlenrse gidicem dr.a

hem senin vaktn de gelmiş.ben olsam çoktan hastaneye gtmiştim :26:
kese bazen üstten falan yırtılıp sızıntı şeklnde su gelmesine sebep oluyormuş.
sancılarnda emnm çok kısa zamanda hem düzene binip hem de şiddetlenicektr
Allah kolaylk versn cümlemize

Hastanedeyim kızlar suyum geldi ama acılmam hıc yokmus gozetım altındayım sancılarım cok sıddetlendı dua edın..

Hastanedeyim kızlar suyum geldi ama acılmam hıc yokmus gozetım altındayım sancılarım cok sıddetlendı dua edın..

Allah kurtarsın sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah .Gelişmeleri fırsat buldukça yaz olur mu?
Normal olacak sanırım
Suni sancı mı verecekler ?
Ben heyecanlandım burda ya :)

Benim de ikincisi yolda kısmetse 1 aya kadar bekliyoruz.

allah sağlıkla ve kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah canım.belki yarın senin için yepyeni bir hayatın başlangıcı olacaktır.bebeğin sen ve diğer sevdiklerin.ne güzel.

eeee bebişimiz gelmiştir çoktan. Allah analı babalı büyütsün.

Ay ne güzel ya inşallah bende yaşarım bu duyguları normal gelirbebeğimde paylaşırım burdan çok heyecanlı bebiş olmuştur şimdi melek annesinin kollarında dır oh mis mis.Allah analı babalı büyütsün.

Back